BAJERN SLAVI SRPKINJU! Asistencija vredna nove titule za giganta!

Autor: M. M.

Sport

04.05.2024

15:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Damnjanović blista u Nemačkoj.

BAJERN SLAVI SRPKINJU! Asistencija vredna nove titule za giganta!

Foto: www.profimedia.rs

Fudbalerke Bajerna su uspešno odbranile titulu šampiona Nemačke, ostvarivši svoju šestu titulu u klupskoj istoriji. U odlučujućoj utakmici protiv Bajera u Leverkuzenu, gostujuća ekipa Bajerna je trijumfovala rezultatom 2:1, osiguravši titulu dva kola pre kraja prvenstva. Golove za bavarski tim postigle su Džordžina Stenvej i Linda Dalman.

Ipak, ključnu ulogu u ovom velikom rezultatu za Bajernove dame imala je reprezentativka Srbije u fudbalu Jovana Damnjanović, koja je učestvovala u kreiranju prvog gola svoje ekipe, kojim je slomljen otpor rivala. Njen doprinos Bajernovoj pobedi je bio od presudnog značaja, ističući se svojim fudbalskim umećem i odlučnošću na terenu. Jovana je u tekućoj sezoni elitnog ranga upisala devet golova i dve asistencije.


Pored osvajanja šampionske titule, ekipa Bajerna se priprema za finale Kupa gde će se suočiti sa ekipom Volfsburga. Očekuje se da će ovo biti još jedan uzbudljiv meč između ove dve vrhunske ekipe, a navijači već nestrpljivo iščekuju ishod ovog susreta zakazanog za 9. maj.

Fudbalerke Bajerna su tokom sezone pokazale izuzetnu posvećenost i timski duh, što im je omogućilo da ostvare zapažene rezultate i odbrane svoju titulu. S obzirom na kontinuirani uspeh ekipe, možemo očekivati da će fudbalerke Bajerna i u budućnosti nastaviti da dominiraju nemačkim ženskim fudbalom, gde im je takmac upravo ekipa Volfsburga.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading