DERBI POLUSEZONE U BRESTU: Najbolji napad će "napasti" najbolju odbranu u ligi!

Autor:

Sport

25.10.2023

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dobrič i Balajnac u borbi za jako bitna tri boda.

DERBI POLUSEZONE U BRESTU: Najbolji napad će "napasti" najbolju odbranu u ligi!

Foto: FK Dobrič 1974 Brest

U okviru petog kola Opštinske lige Merošina  sastav Dobriča iz Bresta ugostiće ekipu Balajanca, utakmica je zakazana za nedelju, 29. oktobar od 10 časova.

Domaćin nedeljnog susreta, član okružnog ranga od pre šest godina je trenutno jedini tim u ligi sa maksimalnim učinkom, Dobrič je na tri prvenstvena meča upisao isto toliko trijumfa. Odlično je tim iz Bresta ušao u novu sezonu, tokom leta je igrački kadar pripremljen za najviši plasman, i za sada se ekipa nalazi na dobrom putu.

Po rezultatu, Dobrič je "lako" stigao do tri trijumfa, pored toga, ekipa ima najbolji napad u ligi koji je na tri meča mrežu rivala tresao 12 puta, dok je njihov golman savladan u četiri navrata, što je druga najbolja odbrana u ligi.

Republika

Foto: FK Dobrič Brest

Teren u Brestu

Nedeljni gost u Brestu, sastav Balajnca je jedan od prijatnijih iznenađenja ove takmičarske godine, nakon četiri odigrana meča ekipa se nalazi na prvom mestu na tabeli sa 10 osvojenih bodova. Jedini "kiks" upisan je kada je u prvom kolu na gostovanju timu Jugovići zabeležen remi (1:1). 

Nalazi se trenutno Balajnac u identičnoj seriji baš kao i Brest, ali treba napomenuti da je trenutni lider na tabeli ekipa koja je od starta sezone primila samo jedan pogodak, i to u prvom kolu. 

Predstavnici obe ekipe očekuju pravi derbi u nedeljnom matineu, utakmica koja će u mnogome odlučiti dalji tok prvenstva, trijumf bi značio jedan korak bliže prvom mestu i plasmanu u Nišavsku okružnu ligu, mada, prvenstvo je tek na polovini. 

Oba prošlogodišnja duela ova dva tima dobio je Dobrič, na gostovanju rezultatom 3:1, dok je pred svojim navijačima bio ubedljiviji, 5:2.

Dobrič (Brest) - Balajnac

Nedelja, 29. oktobar od 10 časova

Teren u Brestu

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading