EKSKLUZIVNO: Miško Ražnatović otkrio zbog čega NIkola Mirotić nije prešao u Partizan!

Autor:

Sport

29.04.2024

22:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bilo je blizu angažmana, ali je MIrotić ipak otišao u grad mode.

EKSKLUZIVNO: Miško Ražnatović otkrio zbog čega NIkola Mirotić nije prešao u Partizan!

Foto: Starsport

Miško Ražnatović

Miško Ražnatović, prvi čovek košarkaškog kluba Mega i agent, otkrio je da je prošlog leta vladala prava pomama za Nikolom Mirotićem, crnogorsko-španskim centrom. Prekid saradnje sa Barselonom pokrenuo je veliku borbu za Mirotića, u kojoj se našao i Partizan.

Foto: Starsport

 

Ražnatović je u emisiji U obruču na Areni sport otkrio da je pet-šest timova pokazalo interesovanje za Mirotića, ali da ga je na kraju dobio samo jedan. Istakao je da vodeći igrači u Evroligi poput Mirotića predstavljaju svojevrsni luksuz.

 - Pet-šest timova nije pitalo za cenu Nikole Mirotića. Na kraju ga je dobio samo jedan. Vodeći igrači u Evroligi su kao Šanel ili Hermes torbe. Platićete ih mnogo, ali pitanje je da li ćete ga dobiti  - naveo je Miško.

Crno-beli su bili nadomak dogovora sa Nikolom Mirotićem, a trener Željko Obradović i predsednik kluba Ostoja Mijailović su potvrdili da je stvar bila utanačena. Međutim, na kraju transfera i oblačenja u crno-beli dres nije došlo, jer je Mirotić zbog pretnji morao da se povuče iz pregovora i potpiše za Olimpiju iz Milana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading