PREDAO SE UBICA IZ ČAČKA! Likvidirao šuraka i poznatog biznismena Maria Simovića!

Autor:

Hronika

29.04.2024

22:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popović se sumnjiči da je u četvrtak ujutru hicima iz pištolja ubio Čačanina Maria Simovića (44), pronađen mrtav u kasnim popodnevnim satima.

PREDAO SE UBICA IZ ČAČKA! Likvidirao šuraka i poznatog biznismena Maria Simovića!

Foto: Facebook, RINA

Dejan Popović, koji se tereti za ubistvo Čačanina Maria Simovića (44), predao se policiji u Čačku, saznaje informer.rs.

Popović je u pratnji advokata došao u PS u Čačku.

Njegov automobil je, inačem danas pronađen u jednom čačanskom naselju.

 

Ubijeni Simović od ranije je bio poznat policiji, a pre više od 10 godina privremeno mu je oduzeta kompletna imovina. Simović je bio osuđen za dva slučaja iznude, četiri zelenaštva uz davanje pozajmica s mesečnom kamatom od 10 odsto, dve prevare i nedozvoljenu trgovinu i pranje novca.

U četvrtak, 25. aprila oko 10.30 časova, Dejan P. ubio je Maria Simovića (44) u njegovoj firmi u Preljini kod Čačka, nakon čega je pobegao.

Kako se navodi, Dejan P. se policiji žalio da se plaši Maria, te da mu je bezbednost ugrožena, dok je samo dan nakon zločina zvao advokata i rekao mu da se plaši osvete Simovićevih prijatelja.

- On se u ovom trenutnu užasno plaši osvete i to je razlog što se krije. Rekao sam mu da je za njega svakako najbolje da se preda. Više detalja tog razgovora ne mogu da otkrijem prvenstveno zato što još nisam njegov zakonski branilac. Ne znam gde se trenutno nalazi, ali rekao mi je da je veoma uplašen za svoj život - rekao je advokat za medije.

Pre ubistva, osumnjičeni za ovo delo je navodno ušao u lokal žrtve i pozvao ga da razgovaraju.

- Ubrzo je izbila svađa, a zatim je osumnjičeni izvadio pištolj i sa nekoliko hitaca usmrtio Maria - ispričao je jedan od očevidaca ubistva.

Mario Simović i Popović su, inače, nekad sarađivali oko prodaje i kupovine automobila, placava i zgrada, ali su kasnije počeli često da se sukobljavaju, a poslednji sukob izbio je oko međe.

- Simović je Popoviću zapalio džip, tada mu je Popović pretio. Međutim, sve je eskaliralo kada je Simović pre nekoliko dana izveo geometre kako bi video da li mu je Popović "ušao" na plac. Kada je ustanovljeno da jeste, Simović je to jedva dočekao i tada je sve krenulo - kaže izvor.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Čačanin

30.04.2024 09:34

Ne pričajte gluposti, kakav BIZNISMEN?!? Zelenaš, lopov, kriminalac... Dejan je dobar čovek koji je naleteo na ovu budalu...

Odgovori 34 3
Cacak cacak

01.05.2024 18:31

On sa njim drao pare, bogatio se, i sad nije kriv. Ubica bre, zvao na kvarno da razgovaraju i kao najveca ljiga izvadio pistolj i ubio ga. Kukavica ubica dno