HITNO SE OGLASIO VELIKI ŠEF! OVAJ UČESNIK JE DISKVALIFIKOVAN! Fanovi rijalitija doživeli neviđeni šok!

Autor:

Zadruga

16.05.2024

08:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Inače, u jeku skandala trenutno su Maja Marinković i Stanislav Krofak, koji su obećali da neće imati vrele akcije zbog pisma koje je poslala njegova ćerka, ali su tu reč brzo pogazili.

HITNO SE OGLASIO VELIKI ŠEF! OVAJ UČESNIK JE DISKVALIFIKOVAN! Fanovi rijalitija doživeli neviđeni šok!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Pismo

Učesnik Elite Danijel Dujković Munjez odlukom velikog šefa diskvalifikovan je iz popularnog rijaliti programa. Produkcija je donela odluku posle dugog većanja, a fanove rijalitija svakako je zatekla ova vest. 

Inače, u jeku skandala trenutno su Maja Marinković i Stanislav Krofak, koji su obećali da neće imati vrele akcije zbog pisma koje je poslala njegova ćerka, ali su tu reč brzo pogazili. Njih dvoje su sinoć nakon žurke imali brutalnu akciju u toaletu hotela, a produkcija je juče objavila snimke sa kamera i pokazala da je par uhvaćen u laži. 

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

 Danijel Dujković Munjez

 

Očigledno nisu mogli da obuzdaju strasti, a nakon ovog snimka je i jasno zbog čega su danas u radio-emisiji "Amnezija" rekli kako je sve u najboljem redu i da više nemaju probleme, zbog kojih su poslednjh nekoliko dana žestoko ratovali. 

Snimak vreme akcije Maje i Stanislava postala je glavna tema za komentarisanje na društvenim mrežama, a publika uglavnom deli mišljenje da je Krofak ovim potezom žestoko obrukao ćerku kojoj je obećao da više neće imati  žestoka akcije sa Majom, sve dok traje rijaliti. 

Foto: printscreen/RTVPink

 Danijel Dujković Munjez

 

Komentari koje se nižu su različiti, a veliki deo publike koji prati ovaj rijaliti format smatra da je Maja danima pravila haos, samo kako bi isterala svoje, imala vrelu akciju sa Krofakom i dokazala da mu je to preče od obećanja koje je dao svojoj maloletnoj ćerki. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

 Danijel Dujković Munjez 

Da situacija bude još gora ćerka MMA borca je juče putem njegovog profila na društvenoj mreži Instagram podelila dva storija na kojoj je njen otac sa Marinkovićevom, zbog čega su fanovi pomislili da je Vanesa promenila mišljenje i da je odlučila da podrži njihovu vezu, međutim, nakon snimka koji je Pink pustio ko zna kako će se odvijati situacija. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading