"NISAM KRIVA, MOJA PORODICA JE BILA SKLADNA!" Miljana Kecmanović šokira na suđenju - SVE VREME OVO ODBIJA!

Autor:

Hronika

15.05.2024

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ona danas prvi put iznosi odbranu!

"NISAM KRIVA, MOJA PORODICA JE BILA SKLADNA!" Miljana Kecmanović šokira na suđenju - SVE VREME OVO ODBIJA!

Foto: Republika.rs, Privatna arhiva

U Višem sudu u Beogradu danas je poleo saslušanje majke, čime se nastavlja suđenje roditeljima dečaka Koste Kecmanovića koji je u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" ubio devet učenika i čuvara te škole.

Miljana Kecmanović prvi put iznosi svoju odbranu, jer u istrazi nije ispitivana, a kako Republika nezvanično saznaje od izvora, ona je negirala krivicu za delo koje joj se stavlja na teret i dogovarala je samo na pitanja tužioca, dok je odbila da odgovara na pitanja punomoćnika oštećenih.

- Majka dečaka monstruma je negirala da je učinila krivično delo koje joj se stavlja na teret. Odgovarala je na pitanja tužioca, ali je besramno odbila da odgovara na pitanja punomoćnika - naveo je naš izvor.

U slobodnom izlaganju je pričala o skladnoj porodici - dodaje izvor Republike.

Otac male Angeline izašao sa suđenja da bi otišao ćerki na grob

Inače, danas je godišnjica smrti Angeline Aćimović, devojčice koja se 12 dana u bolnici lavovski borila za svoj život. Anđelko Aćimović danas je došao u Viši sud kako bi prisustvovao nastavku suđenja, ali je i izašao, kako bi otiša na groblje, na pomen svojoj ćerki.

Podsećamo, na prethodnih nekoliko suđenja njen suprug Vladimir Kecmanović izneo odbranu i odgovarao na pitanja suda, tužilaštva, oštećenih dok je na pitanja punomoćnika oštećenih odbio da odgovara. On od početka suđenja negira krivicu za delo za koje se tereti, teško delo protiv opšte sigurnosti. Sud je u ovom slučaju zatvorio suđenje za javnost iz razloga zaštite interesa maloletnih žrtava.

Pored Kecmanovića optuženi su i instruktor i vlasnik streljane u kojoj je, kako se sumnja, maloletni Kosta Kecmanović učio da puca. Otac dečaka, optužen je da je izvršio krivično delo - teško delo protiv opšte sigurnosti jer je dete od 13 godina vodio u streljanu i učio da puca, kao i da nije adekvatno čuvao oružje u kući. Dečak Kosta Kecmanović koji u vreme izvršenja ovog zločina nije imao navršenih 14 godina, pa samim tim nije krivično odgovoran, pucao je na svoje drugare iz dva očeva pištolja koja je uzeo 1. maja. Potom ih je kobnog dana stavio u svoj ranac, otišao u školu i tokom prvog časa ubio 10 osoba i ranio još petoro dece i nastavnicu istorije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (17)

Loading
Tanja

15.05.2024 12:19

Majka najmlađeg masovnog ubice na svetu priča o vaspitanju,negira krivicu! Vaspitala je bezosećajnog najviša,najmlađeg masovnog ubicu na svetu po svom uzoru! Ćerka joj drugarima si pala domestos u sok! Ona samo gleda da izvrda i pobegne što pre u London ili na Havaje. Bezdušno i dalje radi u prosveti!

Odgovori 88 17
Šta te briga

16.05.2024 09:39

@Tanja - Danas sutra to može biti bilo čiji sin nemojte misliti da je vaše dete super odgojeno bez obzira na ponasanje kod kuće sad trebamo upropastiti još života jel ? Srbijo imaš ljude sa prosečnim IQ 70 to si upravo ti

Odgovori 11 39
Dara

16.05.2024 09:57

@Tanja - Tanja, ne lupetaj vise, Kosta je bio lepo kulturno, vaspitano, pametno inteligentno dete! To kazu njegovi nastavnici, komsije, lekari, drugovi iz skole, Niko Al bas niko nije za njega ruznu rec reko, pre masakra! Zasto vise nema snimaka dece iz Ribnikara koji su rekli da je Kosta bio izrugivan, ponizavan i odbacen od drugova! Sad i ti reci nije istina! E pa istina je znaju to svi u Ribnikaru, Al sad je kasno, nazalost!

Odgovori 12 45
Crna zeno

15.05.2024 12:27

Pa priznaj da nisi znala bolje... Bice ti lakse... Vas sin otvoreno vas krivi a vi nekom ili nikom nista necete da priznate... Nema tog zatvora koji nas vise moze zatvoriti i zarobiti od nas samih... Ucinite bar jednom nesto vredno, i smrt je vrednija od takvog zivota... Zao mi je zbog vasih uverenja... Sejete cemer

Odgovori 87 12