"PETA LIGA ROĐACI": Uskoro će uslovi biti na nivou stadiona iz Superlige Srbije! (FOTO GALERIJA)

Autor:

Sport

30.04.2024

07:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vredni i radni ljudi su doveli sve do savršenstva.

"PETA LIGA ROĐACI": Uskoro će uslovi biti na nivou stadiona iz Superlige Srbije! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK Sloga Lugavčina

Igra se u Lugavčini već šest sezona Podunavska okružna liga, i po svemu do sada prikazanom, promena ranga je moguća, ali na bolje, kolektiv Sloge se već par godina nalazi u samom vrhu tabele.

Republika

U dosadašnjem toku prvenstva odigrana su 23 kola, i u tom periodu sastav Sloge zabeležio je 15 trijumfa, pet remija i tri poraza, što je bilo dovoljno za plasman na treću poziciju na tabeli. Drugo mesto je od tima iz Lugavčine udaljeno pet bodova, dok je lider na 15, pa je realno da se ekipa bori za "topljenje samo" pet bodova.

Pred svojim navijačima ekipa Sloge je osvojila 28 bodova, što je drugi najveći bodovni saldo na domaćem terenu u ligi, odmah iza aktuelnog lidera, koji i dalje na maksimalnom učinku. Travnata podloga stadiona u Lugavčini je na zavidnom nivou, a ovih dana se obavljaju radovi koji će dodatno uvećati ugođaj svim prisutnim navijačima.

Gotovo po celoj dužini terena, iza kluba za rezervne igrače radi se na betoniranju tribine, iste će biti na tri nivoa, uz čak 680 stolica. Ovaj projekat u većoj meri finansira grad Smederevo, dok je jedan deo uspeo da obezbedi i klub.

Po nekim najavama izvođača radova, sve bi trebalo da se kompletira do kraja juna meseca, imajući u vidu da se prvenstvo završava ranije, "premijera" tribina će se verovatno održati zvanično na početku sledeće takmičarske godine, ali će kroz letnje pripreme sigurno biti navijača na istim.

Sastav iz Lugavčine sutra (1. maj) u okviru vanrednog kola gostuje imenjaku iz Miloševca, meč se igra od 16 časova i 30 minuta.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Slavko

30.04.2024 11:03

Bravo momci samo mnogo brzo zaboravljate da sam ja za tribine bio pokretač prošle godine I nekako na silu je započeto ja sam poklonio sve betonske blokove platio I doterao na bedemu gde treba da izrastu tribine 1500 komada kao I gvožđe armature I mrežu za izlivanje betona po proračunu žuće hvala vam što se ne sećate ničega .