STANISLAVU UNETA ŠOK INFORMACIJA O ĆERKI: Milan Milošević saopštio Krofaku vesti iz spoljnog sveta, on zanemeo od šoka!

Autor:

Zadruga

30.04.2024

09:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milan Milošević je preneo poruku Stanislavove ćerke, on ostao bez reči.

STANISLAVU UNETA ŠOK INFORMACIJA O ĆERKI: Milan Milošević saopštio Krofaku vesti iz spoljnog sveta, on zanemeo od šoka!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Stanislav Krofak

Ćerka Stanislava Krofaka Pantere poprilično je aktivna na očevom Instagram profilu i redovno objavljuje fotografije i snimke iz Elite, ali i odgovara na poruke fanova, kojih ima sve više.

Ona je otkrila da podržava svaki očev izbor, odnosno, da je uz njega i sada, kada je odlučio da uplovi u vezu sa Majom Marinković, inače suparnicom Mione Jovanović, njegove bivše devojke, koja je ušla u rijaliti i prevarila ga, a potom i ostavila zbog Nenada Aleksić Ša.

Milan Milošević je sinoć vodio još jedan zanimljiv "Pretres nedelje", tokom kog je spomenuo i Stanislavovu ćerku, pa otkrio kako ona gleda na celokupnu situaciju:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Stanislav Krofak

 

- Dobro, Stanislavova ćerka igra na dve stolice, to je meni jasno, da prikupi glasove - saopštio je Milan Milošević.

Podsetimo, Stanislav je nedavno u Eliti proslavio 36. rođendan. Tom prilikom dobio je pregršt poklona, ali i poruka među kojima se nalazila i jedna koju mu je poslala naslednica.

- Tata, srećan rođendan, volim te najviše na svetu. Znaš šta smo pričali pre ulaska i drži se toga. Napolju je sve super, sve gori i svi te podržaju. Nemoj da ulaziš u bilo kakve odnose. Volim te - glasila je poruka koju je poslala njegova ćerka.

Takmičar Elite Stanislav Krofak Pantera, poznati MMA borac i bivši dečko Mione Jovanović, pred sam ulazak u rijaliti svojoj ćerki poverio je vođenje profila na društvenim mrežama, a ona tamo redovno komentariše dešavanja u Eliti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading