"PRELOMIO SAM, VRAĆAM TE NAZAD": Otkrivamo sve detalje razgovora Dušice Jakovljević, Željka i Milice Mitrović!

Autor:

Zadruga

17.05.2024

16:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka Dušica Jakovljević otkrila prve utiske nakon povratka u ružičasto jato, pa priznala ko joj se od kolega najviše obradovao

"PRELOMIO SAM, VRAĆAM TE NAZAD": Otkrivamo sve detalje razgovora Dušice Jakovljević, Željka i Milice Mitrović!

Foto: ST/Vladimir Lukić, E-stock, ATAImages

Nakon dugo najavljivanog povratka Dušice Jakovljević na Pink televiziju publika je konačno imala priliku da je vidi u emisiji ponedeljkom, a od ovacija i gromoglasnog aplauza, koji joj i dalje odzvanja u glavi, voditeljka se još oporavlja, te je za naš list progovorila o onome što najviše zanima naciju, a to je kako su reagovali čelnici ružičaste televizije Željko i Milica Mitrović.

Foto: Printskrin/RTV PINK

 

Naime, Dušica je nakon deset godina provedenih na Pinku otišla s pomenute televizije, ali se na kraju vratila tamo gde joj je i mesto.

- Prve Željkove reči bile su: "Prelomio sam, vraćam te nazad", a Milica mi je rekla posle emisije da je imala utisak da nisam nigde ni išla, da sam sve vreme bila tu, da je sve funkcionisalo kako treba. Valjda smo se uželeli jedni drugih, da radimo zajedno jer mi smo oduvek bili tim, pokazalo se i ranije da smo dobitna kombinacija, svesni smo svi, posebno sada, da je meni tu i mesto - rekla je Jakovljevićeva i napomenula da ni u snu nije mogla da zamisli ovaciju i gromoglasan aplauz publike koji ju je dočekao u studiju:

- Očekivala sam reakciju publike na moj povratak jer sam uvek imala poseban odnos s njima, ali ovakav doček, emociju, skandiranje mog imena nisam. Jedino je pre mene predsednik dobio takav aplauz. Dobila sam čak i poklon, mislim da nisam ni bila svesna da sam se vratila dok nisam sišla u studio, imala sam obavezu, kako prema publici tako prema čelnicima, ali i prema samoj sebi, da u toj emisiji bude ona stara Dušica, koja se smeje široko, bude raspoložena i daje sve od sebe.
Dušica je najavila emisiju koju će raditi svakog ponedeljka, te otkrila da će sadržajem zadati domaći zadatak svima.

- Planiramo da se svakog ponedeljka u emisiji desi nešto što će iznenaditi i gledaoce i učesnike. Imamo mnogo planova, puni smo entuzijazma i jedva čekamo da ostvarimo sve ideje koje imamo, negde mislim da je ova pauza koju smo imali doprinela tome, da nastavimo da zadajemo domaće zadatke - rekla je voditeljka.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

 

Milan Milošević me najsrdačnije dočekao

Dušica Jakovljević je otkrila da se njenom povratku obradovao kompletan tim ružičaste televizije, od šminkera, frizera, snimatelja, ali najviše kolege, među njima Milan Milošević.

- Milan Milošević me onako najsrdačnije dočekao, mnogi su mi rekli da su znali da ću se vratiti da je bilo samo pitanje vremena, da ne mogu da zamisle ni Pink bez mene ni mene bez Pinka. Shvatila sam zapravo da je nekad dobro distancirati se od onoga što imaš, da tek tad imaš pravi uvid gde pripadaš i gde ti je mesto, s kim i kako možeš da sarađuješ - rekla je Jakovljevićeva.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

 

Porodica je bila svesna mog povratka pre nego ja

Voditeljka Dušica Jakovljević poslednjih dana dobija poruke da se vratila ona stara njena energija koju su mnogi osetili na ekranu u ponedeljak uveče, kada je ugostila Staniju Dobrojević, te priznaje da je porodica bila njen stub i oslonac sve vreme.

- Porodica me uvek podržavala u svemu što sam radila, svesni su bili mog povratka više nego ja. Mama mi je rekla, kao i mnoge poruke tog sadržaja, da se vratila ona stara Dušica, s dobrom energijom koja zrači s ekrana i to mi je najvažnije, a ponela sam i kreaciju to veče brenda moje ćerke Anđele, što me posebno raduje - rekla je Dušica.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading