JOVANA JEREMIĆ URAMILA MITROVIĆE! Voditeljka Pinka stavila Željka i Milicu u zlatni ram (FOTO)

Autor: P. R.

Zabava

07.11.2023

11:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka jutarnjeg programa na ružičastoj televiziji šokirala javnost novim potezom!

JOVANA JEREMIĆ URAMILA MITROVIĆE! Voditeljka Pinka stavila Željka i Milicu u zlatni ram (FOTO)

Foto: ATA Images

Jedna od najpoznatijih voditeljki na televiziji Pink, Jovana Jeremić, javno je pokazala svoju zahvalnost i divljenje prema vlasnicima ove televizije, Milici i Željku Mitroviću.

Naime, Jovana je u svom novom stanu uramila fotografiju ovog poznatog para, ali u istom, zlatnom ramu se nalaze i njena fotografija, kao i fotografija njihovog zajedničkog kolege, reportera Milana Raonića.

Verujem sebi, ne zato što sam uvek donosila ispravne odluke, već što sam preživela pogrešne - poručila je Jeremićeva u snimku koji je objavila, gledajući u svoje nadređene.

Republika

Foto: instagram.com/jeremicjovana

Jovana Jeremić instagram

Podsećanja radi, Jovana Jeremić je jednom prilikom pričala o tome kako je počela da radi na Pinku.

- To je bio sudbinksi susret. Na keju sam vozila rolere i naletela sam na Željka Mitrovića koji je vozio skejt i posle mi reci da ne postoji sudbina. Željko je bio kod svoje majke, baba Milke, a ja sam nju znala. Ja sam inače kod baba Milke znala da odem sa Leom da popijem kafu i da jedem njene vanilice, ona je mene jako volela, tako da je Lea u Željkovoj kući prve korake napravila. To ni Željko ne zna, ja mu nisam rekla, jer nisam želela da se šlihtam. Ja sam vozila rolere i naletela sam Željka, a on mi je zakazao sastanak sutradan - ispričala je voditeljka jednom prilikom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
Biba

08.11.2023 17:06

Pa da nije njih ona bi meseca Limburga kupila stan