HITNO OGLAŠAVANJE JOVANE JEREMIĆ: Otkrila istinu o MURALU na Dorćolu (FOTO)

Autor: P. R.

Zabava

27.10.2023

22:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako je otkrila za Republiku, mural voditeljke Pinka je samo premešten na drugu lokaciju.

HITNO OGLAŠAVANJE JOVANE JEREMIĆ: Otkrila istinu o MURALU na Dorćolu (FOTO)

Foto: ST/Nemanja Pančić, instagram.com/jeremicjovana

Popularna voditeljka Jovana Jeremić nedavno se pohvalila nesvakidašnjim poklonom koji je dobila za rođendan, i to muralom sa njenim likom koji je nacrtan na jednoj zgradi u beogradskom naselju Dorćol. Međutim, mural je sa prvobitnog mesta uklonjen, a Jeremićeva se ovim povodm odmah oglasila za naš portal.

Naime, kako je voditeljka otkrila za Republiku, mural sa njenim likom je samo premešten, kao i da se niko od obližnjih stanara nije bunio, kako se povela polemenika u domaćim medijima.

- Mural je samo premešten. Sada je na zgradi gde imam vlasništvo, tu niko ne može da ga dira - istakla je Jeremićeva.

Republika

Foto: Privatna arhiva

Jovana Jeremić mural

Pitali smo je zna li zbog čega je uklonjen prvobitni mural sa Dorćola i da li su se stanari bunili, kao što se priča, međutim voditeljka nam je otkrila da nije bilo nikakvih problema, niti će iko snositi posledice.

Nije bilo nikakvih problema, znam čoveka na čijoj zgradi je naslikan mural prvobitno, pijemo kafu svaki dan. To nije naše vlasništvo, pa smo se dogovorili samo da ga premestimo na drugu zgradu. Sada je kod moje zgrade. Nisam ja kriva, taj ko je naslikao nije znao da ne sme tu da crta - rekla je voditeljka "Novog vikend jutra" na Pinku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading