ŠOK IZDANJE NAŠEG POZNATOG GLUMCA! Važio za najvećeg frajera, a sad ZAPUŠTEN: Nabacio kilograme, niko ne može da ga PREPOZNA! (FOTO)

Autor: P. R.

Zabava

26.10.2023

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi trljaju oči u neverici!

ŠOK IZDANJE NAŠEG POZNATOG GLUMCA! Važio za najvećeg frajera, a sad ZAPUŠTEN: Nabacio kilograme, niko ne može da ga PREPOZNA! (FOTO)

Foto: instagram.com/milosdtimotijevicofficial

Jedan od najzgodnijih srpskih glumaca, Miloš Timotijević, poznat po svojim ulogama u brojnim domaćim ostvarenjima, iznenadio je svoje fanove novim izgledom. Naime, ovaj četrdesetosmogodišnji glumac je za potrebe snimanja serije "Sumpor" drastično promenio izgled, što je izazvalo veliko oduševljenje među njegovim pratiocima na društvenim mrežama, ali i šok.

Naime, inače vitak i uvek u top formi, Miloš je za ulogu u novoj seriji nabacio nekoliko kilograma i po prvi put u karijeri odabrao da nosi brkove. Ova transformacija je glumca učinila nešto starijim, a fanovi su bili oduševljeni novim izgledom i nisu krili svoje mišljenje komentarima na društvenim mrežama.

 

 

Podsećanja radi, Miloš Timotijević pre godinu dana stao je na ludi kamen sa 15 godina mlađom suprugom Tijanom Simić, ćerkom fudbalera Saše Simića, a pre manje od mesec dana postao je otac dečaka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading