OTKRIVAMO UZROK SMRTI VESELINA STIJOVIĆA: Čuveni glumac preminuo prikovan za bolnički krevet!

Autor: P. R. / M. G.

Zabava

17.10.2023

12:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Evo od čega je preminuo čuveni glumac, hitno prebačen u bolnicu!

OTKRIVAMO UZROK SMRTI VESELINA STIJOVIĆA: Čuveni glumac preminuo prikovan za bolnički krevet!

Foto: Arhiva pozorista

Glumac Veselin Stijović iznenada je preminuo u 75. godini, a kako Republika saznaje, uzrok smrti je tromboza. 

Naime, kako otkriva izvor koji je bio dobro upućen u zdravstveno stanje poznatog glumca, on je nedavno pao i slomio kuk, zbog čega je hitno hospitalizovan, a kako se sumnja, preminuno je usled pokretanja tromba.

- Veselin je već duže vreme bio bolestan, ali mu se zdravstveno stanje naglo pogoršalo usled nedavnog pada, kada je slomio kuk dok je šetao po Zemunu. On je tada kolima Hitne pomoći odmah prebačen u zemunskoj bolnici, gde se sumnja da je preminuo usled pokretanja tromba - navodi izvor za Republiku.

Republika

Foto: Arhiva pozorista

Veselin Stijović

Podsećanja radi, Veselin Stijović bio je glumac Pozorišta na Terazijama, a proslavio se ulogama u hit serijama "Selo gori, a baba se češlja" i "Stižu dolari". Sahrana će se obaviti u sredu, 18. oktobra u 15:15 časova na Novom bežanijskom groblju, dok opelo počinje u 14:45 časova.

Inače, Stijović je karijeru započeo u Narodnom pozorištu u Prištini, da bi 1978. godine postao stalni član dramskog ansambla Pozorišta na Terazijama u kom ostaje do odlaska u penziju (2013). Kao glumac sa izrazito pevačkim sposobnostima, ostvario je više od 20 premijera u svom matičnom pozorištu: "Splitski akvarel", "Vesela udovica", "Kandid", "Ljubavno pismo", "Kneginja čardaša", "Jalta Jalta", "Priča o konju", "Cigani lete u nebo", "Čovek od La Manče", "Neki to vole vruće", "Golje," "Spusti se na zemlju" i mnoge druge

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading