OVAKVU MILENU RADULOVIĆ NISTE VIDELI DO SAD: Lepa glumica lumpovala u kafani do jutra, pala u TRANS zbog Nade Topčagić! (VIDEO)

Autor: P. R.

Zabava

17.10.2023

09:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica Milena Radulović slavila sa kolegama do kasno u noć!

Glumica Milena Radulović je prethodne noći proslavljala porođaj svoje bliske prijateljice iz klase, te se tom prilikom našla u kafani, a kako se može videti na snimku koji je objavila na društvenoj mreži Instagram, u ovakvom izdanju do sada nismo imali prilike da je vidimo.

Naime, Radulovićeva se našla u intimnom okruženju svojih kolega, te celu noć proslavljala najradosnije vesti, a u jednom trenutku je uzela telefon i usnimila atmosferu iz kafane. I dok je u pozadini išla pesma "Mali gospodin" koju izvodi Nada Topčagić, lepa glumica lumpovala je i pevala na sav glas.

- Rodilo nam se gospoče, mali gospodin - vikala je Milena.

Podsećanja radi, kako se pisalo u domaćim medijima, Milena Radulović je pre nekoliko meseci zaplovila u emotivne vode sa Ognjenom Jankovićem, rediteljem i frontmenom grupe "Beogradski sindikat", sa kojim se nedavno pojavila u Palati pravde na nastavku suđenja Miroslavu Miki Aleksiću, kog je glumica optužila za silovanje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading