DEČKO MILENE RADULOVIĆ IMA DVOJE DECE: Iza sebe ima propali brak i 15 godina ljubavi sa ovom voditeljkom!

Autor:

Zabava

19.09.2023

12:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danas je odjeknula vest da su Milena Radulović i Ognjen Janković u vezi, kad su se zajedno pojavili u Višem sudu u Beogradu.

DEČKO MILENE RADULOVIĆ IMA DVOJE DECE: Iza sebe ima propali brak i 15 godina ljubavi sa ovom voditeljkom!

Foto: ATA Images

Glumica Milena Radulović danas je došlo na nastavak suđenja Miroslavu Miki Aleksiću u Višem sudu u Beogradu, gde će biti ispitana. Glumica je u Palatu pravde stigla u društvu Ognjena Jankovića, reditelja i frontmena Beogradskog sindikata, a kako Kurir saznaje, Milena i on su već nekoliko meseci u vezi. 

Republika

Foto: ATA Images

Milena Radulović i Ognjen Janković

Reditelj je, u julu 2022, stavio tačku posle 15 godina na svoj brak s voditeljkom Bojanom Janković. Nakon sporazumnog razvoda ostali su u dobrim odnosima i zajedno će voditi računa o njihovo dvoje dece. Muzičar je napustio stan u kome su živeli, ali svaki slobodan trenutak koristi da bude sa svojim naslednicama. Bojana i Milena su u sjajnim odnosima, a glumicu su odlično prihvatile njihove ćerke.

Bojana i Ognjen su  poslednji put u javnosti viđeni 2022. na premijeri filma "Zlatni dečko", nakon sporazumnog razvoda ostali su u dobrim odnosima i zajedno će voditi računa o njihovo dvoje dece. 

Podsetimo, u jednom od intervjua muzičar je ispričao kako je sreo i zavoleo svoju sada već bivšu suprugu.

- Upoznao nas je jedan od mojih najboljih prijatelja, Milan, koji je sad, nažalost, pokojni, i to našoj priči daje malu filmsku notu. To je bilo kod njega u lokalu koji je držao i on je rekao da mora da nas upozna, kao da je procenio da ćemo da legnemo jedno drugom. To je bio sudbinski susret - otkrio je Janković.

Milena je, podsetimo, i prva istupila u javnost sa pričom o seksualnom zlostavljanju koje je trpela od Aleksića. On je optužen, da podsetimo, za četiri krivična dela silovanja, od toga dva u produženom trajanju i pet krivičnih dela polnog uznemiravanja. Optužilo ga je sedam devojaka, među kojima je glumica Iva Ilinčić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading