BALKANSKE LEPOTICE POKORILE VENECIJU! Dragana Kosjerina, Džejla Ramović i Milena Radulović ZABLISTALE na crvenom tepihu! (FOTO)

Autor:

Zabava

01.09.2023

08:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka, pevačica i glumica zablistale na crvenom tepihu čuvenog festivala!

BALKANSKE LEPOTICE POKORILE VENECIJU! Dragana Kosjerina, Džejla Ramović i Milena Radulović ZABLISTALE na crvenom tepihu! (FOTO)

Foto: ATA Images

Pre dve noći je u Veneciji svečano otvoren jubilarni 80. Međunarodni filmski festival u organizaciji La Biennale di Venezia. Ovaj festival će trajati do 9. septembra, a sinoć su na crvenom tepihu prošetale i tri dame dobro poznate domaćoj javnosti. 

Republika

Foto: Instagram.com

Džejla Ramović, Milena Radulović i Dragana Kosjerina

Voditeljka Dragana Kosjerina, glumica Milena Radulović i pevačica Džejla Ramović bile su gošće Armani tima i zablistale su na crvenom tepihu u njihovim kreacijama. 

Dragana je nosila dugu crnu haljinu bez rukava, a na ramenu je imala zanimljiv srebrni detaj.

 

 

Milena je nosila crnu i šljokičavu toaletu, a posebno je privukla pažnju i njena frizura i šminka i svu su primetili da je izgleda kao zvezda starih holivudskih filmova.

 

 

Džejla se pojavila u haljini nežno roze boje, a pažnju je privukla i njena dijamantska ogrlica.

 

 

Ove lepotice su se i uslikale zajedno pre zvaničnog pojavljivanja na crvenom tepihu i selfi podelile na svojim Instagram profilima.

Na jubilarnom 80. festivalu takmičiće se 23 filma, a dodela nagrada odigraće se 9. septembra. U filmovima koji su u konkurenciji za nagrade glume neki od najpoznatijih glumaca današnjice, poput Bredlija Kupera, Tilde Svinton, Majkla Fasbendera, Eme Stoun, Džesike Častejn, Madsa Mikelsena, Adama Drajvera, Penelope Kruz itd.

Zbog štrajka glumaca i scenarista u Holivudu, došlo je do izmene u poslednjem trenutku, pa je festival otvorila italijanska ratna drama "Komandante".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading