SLOBA POKAZAO GOLU SUPRUGU: Osvanula vrela fotografija Jelene Radanović, svi gledaju i trljaju oči (FOTO)

Autor: P. R.

Zabava

31.08.2023

23:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Društvene mreže se usijale!

SLOBA POKAZAO GOLU SUPRUGU: Osvanula vrela fotografija Jelene Radanović, svi gledaju i trljaju oči (FOTO)

Foto: Marija Mladjen/ATAImages

Pevač Sloba Radanović i njegova supruga Jelena važe za jedan od najskladnijih parova na domaćoj javnoj sceni, a njihov odnos deluje kao da je pun ljubavi i poštovanja. Oni su sada spakovali kofere, te su otišli na odmor, a folker je fotografijom pokazao pored čega se budi svakog jutra.

Naime, Radanović je objavio Jeleninu fotografiju dok je sedela pored bazena, a zbog senke, delovalo je kao da nije imala ništa na sebi.

Republika

Foto: instagram.com/slobaradanovic

Jelena, supruga Slobe Radanovića

Njena izvajana figura došla je do izražaja, te su joj mnogi poručili da i mlađe devojke mogu da joj pozavide.

Podsćenja radi, supruga pevača Slobe Radanovića, u maju ove godine ispred porodičnog doma u naselju Višnjička banja pretrpela je nasilje od strane bivšeg supruga s kojim ima dva sina, zbog čega su reagovali i nadležni organi. U tom trenutku sa njom je bila trudna sestra, dok je folker bio na službenom putu. Jelena je tom prilikom zadobila povrede na nozi, gde se jasno vidi rana, dok je na mišiću ruke ustanovljeno crvenilo, te je hitno primljena u Urgentni centar.

Republika

Foto: printscreen/instagram

Sloba i Jelena Radanović

Policiju je zvala moja sestra koja je u drugom stanju! Međutim, kako policija nije dolazila neko vreme, pokušale smo da krenemo u Urgentni centar. Nakon što nam je moj bivši muž preprečio put kolima kako ne bismo mogle da vozimo, krenule smo peške u obližnji dom zdravlja. U međuvremenu nam je javljeno da je došla policija, pa smo se vratile. Policajac nam je rekao da je moj bivši muž bio u međuvremenu u policijskoj stanici i dao izjavu. Nakon toga ja sam dala izjavu i krenula u Urgentni centar. Policija mora da ima zabeležen poziv moje sestre! Ko će me zaštititi od ovakve vrste manipulacije - izjavila je Jelena nakon incidenta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading