DANIJELA DIMITROVSKA POSTAJE VODITELJKA: Otkrivamo detalje TV aganžmana bivše supruge Ognjena Amidžića!

Autor: P. R.

Zabava

31.08.2023

17:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkrivamo detalje TV aganžmana bivše supruge Ognjena Amidžića!

DANIJELA DIMITROVSKA POSTAJE VODITELJKA: Otkrivamo detalje TV aganžmana bivše supruge Ognjena Amidžića!

Foto: Instagram.com

Danijela Dimitrovska

Danijela Dimitrovska, atraktivna manekenka i bivša supruga voditelja Ognjena Amidžića, uskoro će, kako saznaje Republika, postati TV lice jedne kablovske televizije.

Naime, prema saznanjima našeg portala, Danijela je dobila ponudu od jedne medijske kuće da vodi jutarnji program, što je ona rado prihvatila, iako se u početku dvoumila zbog brojnih obaveza koje ovih dana ima.

Republika

Foto: Ata images

Danijela Dimitrovska

Dimitrovsku ćemo tako kroz nekoliko dana gledati na malim ekranima dok izveštava o svakodnevnim aktuelnostima iz zemlje i regiona, ali i celog sveta.

- Danijela je dobila ponudu koja se ne odbija! Prvo se malo nećkala zbog silnih obaveza koje ima, ali je odlučila da ipak prihvati ponudu. Svet voditeljstva je nešto što je nju uvek privlačilo, ima malu tremu, ali će ona to brzo prevazići - otkrio nam je izvor blizak lepoj manekenki koji je hteo da ostane anoniman.

Republika

Foto: Ata images

Danijela Dimitrovska

Inače, zgodna manekenka je već dugi niz godina u svetu medija, a sada će baš kao i njen bivši suprug, Ognjen Amidžić, naći na televiziji, a za ovu priliku je uspela da iskešira pozamašnu svotu novca.

Podsećanja radi, kako je Republika ekskluzivno pisala, Danijela Dimitrovska već nekoliko meseci nakon razvoda uživa u ljubavi sa bivšim fudbalerom i biznismenom Jevremom Kosnićem, a u izjavi za naš portal nije htela da otkriva detalje iz svog privatnog života, osim da nikad nije bila srećnija.

Republika

Foto: Instagram.com

Danijela Dimitrovska i Jevrem Kosnić

Mogu samo da kažem da sam srećna, to je sve što ću komentarisati na temu svog privatnog života - istakla je Danijela kratko sa velikim osmehom na licu, a kada smo je pitali da li na taj način potvrđuje emotivnu vezu sa Kosnićem, mankeneka se samo nasmejala i namignula.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading