MILAN STANKOVIĆ SE VRAĆA MUZICI?! Trebalo da postane iskušenik, a onda ŠOKIRAO SVE! (FOTO)

Autor:

Zabava

31.08.2023

14:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularni pevač nedavno sarađivao sa Jelenom Karleušom, a danas je iznenadio svoje fanove!

MILAN STANKOVIĆ SE VRAĆA MUZICI?! Trebalo da postane iskušenik, a onda ŠOKIRAO SVE! (FOTO)

Foto: wikimedia.org/Pudelek (Marcin Szala), ATA Images

Popularni pevač Milan Stanković trebalo je da obuče mantiju i postane iskušenik u manastiru Podmaine u Crnoj Gori, preneli su ranije domaći mediji. Kako "Kurir" navodi, iako je ovu odluku prihvatio kao blagoslov, kasnije mu je postalo teško zbog toga. On navodno nije prisustvovao liturgiji na dan manastirske slave, koju je služio mitropolit crnogorsko-primorski Joanikije, a na kojoj su zamonašena četvorica drugih iskušenika, dok su dvojica dobila blagoslov da postanu iskušenici i obučeni su u mantije. Upravo ovaj čin je trebalo da bude izvršen i nad Milanom, ali je to odloženo zbog odluke bratstva.

Republika

Foto: Tanjug, Instagram

Milan Stanković

- Brat Milan nije bio u manastiru tokom ovog leta, bio je za vreme velikog vaskršnjeg posta. Iako je imao, a i dalje ima želju da krene monaškim putem, stav igumana i bratije je da je ipak još rano da zvanično bude pridodat kao iskušenik, tj. našem bratstvu. Mora da prođe još vremena. Milan mora da nauči da se još više usavršava u trpljenju i molitvi. To je za njegovo duhovno dobro - rekao je nedavno monah za gorepomenuti medij.

Danas, kad je navodno trebalo da postane iskušenik, uradio je nešto neočekivano. Naime, on je sa svog naloga obrisao sve fotografije iz perioda od kad je krenuo da obilazi manastire, a ostavio je samo one koje su nastale pre 2020. godine. 

Ostale su samo umetničke fotografije iz perioda kad se bavio muzikom, zbog čega su mnogi pomislili da je odlučio da se vrati muzici. 

Inače, Milan je nedavno sarađivao sa pevačicom Jelenom Karleušom na njenom albumu "Omega". On je napisao muziku za pesmu "Ludilo", koja se našla na njenom 12. studijskom albumu.

Republika

Foto: ATA Images

Jelena Karleuša i Milan Stanković

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading