IZ MANASTIRA NA "OMEGU": Milanu Stankoviću Saša Popović BRANIO da radi sa Karleušom, a sad su napravili LUDILO!

Autor:

Zabava

20.08.2023

14:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fanovi su se oduševili kad su videli ko je autor Jelenine pesme!

IZ MANASTIRA NA "OMEGU": Milanu Stankoviću Saša Popović BRANIO da radi sa Karleušom, a sad su napravili LUDILO!

Foto: ATA Images

Pevačica Jelena Karleuša je danas tačno u podne objavila 12. studijski album po imenu "Omega", koji je stigao samo sedam dana nakon albuma "Alfa". Na albumu se našlo devet pesama, među kojima je i "Minut", gde Jelena ima minut ćutanja, a na kraju kaže "Hvala im", što su svi shvatili kao njeno obećanje da će "sahraniti estradu" novim albumom.

Republika

Foto: Youtube.com/Jelena Karleuša

Karleuša i Devito

Na albumu je i pesma "Nepogrešivo", duet sa Devitom, a mnogi su se šokirali kad su videli ko potpisuje pesmu "Ludilo". Naime, pesmu je komponovao Jelenin kolega Milan Stanković i mnogi su bili oduševljeni što je konačno došlo do saradnje.

Jelena je ranije često hvalila Milana, a trebalo je i da urade "Insomniju" zajedno, ali je Stanković tada otkrio da mu je to bilo zabranjeno.

- Sale mi je izričito zabranjivao da snimim duet sa Karleušom - zgranuo je bio Milan govoreći za sarajevsku TV1, pa je dodao kako je Popović zbog tadašnjih loših odnosa s pevačicom svesno stavio interese „Granda" ispred njihovih.

Republika

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Milan Stanković

Tada je i došlo do prvih nesuglasica između Milana i Saše.

- Karleuša je tada bila u fazonu da to radimo, da snimi duet baš sa mnom, ali nisam smeo. Nema veze. Zato imam duet sa Bubom i Džalom, koji ima 50 miliona pregleda na Jutjubu. Jeste da nemam JK, ali dobro - zaključio je tada Stanković, dok se u "Insomniji" pojavio Mirza Hamzić, koji je saradnjom bio veoma zadovoljan.

Međutim, publika nije sigurna da li je pesmu radio Milan Stanković, "Zvezda Granda", ili Milan Stanković, di-džej i muzički producent iz grupe SevdahBaby. 

 

Pokušali smo da stupimo u kontakt sa Milanom Stankovićem na broj poznat redakciji, ali nije odgovarao na naš poziv.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading