ŠOK ZA ŠOKOM! Karleuša izdala zvanično saopštenje, OVO niko nije očekivao! (FOTO)

Autor:

Zabava

17.08.2023

13:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Jelena Karleuša šokirala svoje fanove!

ŠOK ZA ŠOKOM! Karleuša izdala zvanično saopštenje, OVO niko nije očekivao! (FOTO)

Foto: Youtube.com printscreen

Jelena Karleuša

Pevačica Jelena Karleuša danas slavi 45. rođendan. Prvo je posetila grob svoje majke Divne, a potom odlučila da iznenadi svoje fanove. Naime, samo par dana nakon objavljivanja albuma "Alfa", Jelena je otkrila da za tri dana, 20. avgusta, izlazi i njen 12. studijski album "Omega".

Dragi moji, hvala na moru impresija, utisaka, pregleda, čestitki! Želela sam da i ja vas iznenadim za svoj rodjendan i najavim vam moj 12. studijski album, “OMEGA”, na kom sam radila paralelno sve vreme. Predstavljam vam COVER ART albuma “OMEGA” koji je celina za sebe, estetski i zanrovski nesto potpuno drugacije od albuma ALPHA i pojavice se online 20. AVGUSTA. Presave link nalazi se u opisu profila - napisala je Jelena.

Podsetimo, svoj 11. studijski album "Alfa" objavila je posle 11 godina, koliko je trajala njena muzička pauza, na kom se našao duet sa njenom koleginicom Milicom Pavlović. U spotu za pesmu "Karlibič" najavljen je i duet sa Devitom, koji se nije našao na "Alfi", pa se da zaključiti da će se on pojaviti na albumu "Omega".

Republika

Foto: Youtube.com printscreen

Jelena Karleuša

Inače, "alfa i omega" je deo teksta pesme "Mašala", koju je Jelena otpevala sa Milicom. Na "Alfi" je, između ostalog, sarađivala i sa Mimi Mercedes i MC Sajsi, a još uvek nije poznato ko su autori na albumu "Omega". Vizuelno je za "Alfu" koristila zelenu boju, dok je "Omegu" najavila belom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Joooj

25.08.2023 23:42

U mom selu se ovo zove DRUSLA !