DANAS BI SLAVILE JELENIN 45. ROĐENDAN! Karleuša posetila Divnin GROB, tugu na poseban dan nije mogla da sakrije!

Autor:

Zabava

17.08.2023

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tuga za pokojnom majkom ne jenjava!

DANAS BI SLAVILE JELENIN 45. ROĐENDAN! Karleuša posetila Divnin GROB, tugu na poseban dan nije mogla da sakrije!

Foto: Instagram.com

Jelena i Divna

Pevačica Jelena Karleuša danas je napunila 45 godina, a čim se probudila, otišla je da poseti grob svoje pokojne majke Divne

Karleuša i dalje nije prežalila Divninu smrt, pa tako skoro svake nedelje posećuje njenu večnu kuću, a naročito na bitnije datume. Na Divnin spomenik danas je ostavila sveže ruže i ljiljane, a venac u obliku srca krasile su i figure Anđela.

Republika

Foto: Instagram.com

Karleuša posetila Divnin grob

Jelena je uslikala spomenik, cveće koje je ostavila, a a fotografiju je podelila sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram putem storija.

Jelena se ovih dana ponovo nalazi u žiži interesovanja javnosti zbog albuma "Alfa", koji je izbacila posler 11 godina muzičke pauze, kao i zbog rata sa Aleksandrom Radulovićem Futom.

- Jako radi Karlin bič! Evo da vam se po prvi put obratim od izlaska novog albuma. Hvala za rekordan stream, za rekordne preglede, milione komentara… Čitav koncept albuma, redom svih pesama i ovog videa koji će teško ikad iko na ovim prostorima u produkcijskom i idejnom smislu ispratiti, odmišljen je da pomeri granice domaće muzike i pravila šou biznisa na Balkanu. To se od mene i očekivalo. Verujem da ima puno onih kojima je potrebno vreme da prosto shvate muziku koja je ispred svog vremena i koja je svetski trend ali tako je uvek bilo sa mnom i balkanskim zadrtim stegama i primitivizmom. Na Balkanu, pogotovo u Srbiji je poslednjih godina došlo do šokantnog porasta treša i šunda u muzici, poplave bugarskih petparačkih sra*a, jeftinih amaterki u haljinicama od 3 dinara i muzičkom produkcijom iz Tadzikistana. Srbija i Balkan moraju da guraju napred a ne da bugarski turbo treš bude nešto što bilo ko sluša, sem krišom u 4 zida svoje sobe. Muzika mora da gura napred, mora da se ide u korak sa svetskom produkcijom a zašto da ne i da budemo bolji od sveta - napisala je Karleuša, te dodala:

Republika

Foto: ATA Images

Karleuša i Futa

- Ovo je album koji je objavio najveći muzički gigant na svetu - Universal i na ovaj način stavljamo Srbiju i Balkan na mapu svetskih dešavanja. Skoro 30 godina sam pomerala granice zadrtog balkanskog mentaliteta i niko nikad nije mogao da me zaustavi. A sada, sada ne pomeram granice, sada ih rušim! Za napred! Ko želi neka živi u prošlosti, neka ima seljačke zadrte stavove i sluša jeftini turbo folk protiv kog nemam ništa ali bar neka je skup! A svi ostali idemo napred! Srbija pokazuje da može da ima svetsku produkciju i svetski zvuk, svetske izvođače i viziju koju će svet pratiti! Uživajte, slušajte nove pesme i lepe stvari tek slede - napisala je Karleuša nakon izbacivanja albuma.

Podsetimo, Futa je Karleuši ukinuo Jutjub kanal i tražio novac na osvnou autorskih prava koje je njegova pokojna supruga Marina Tucaković imala nad njenim pesmama, dok ga je Karleuša nazvala ucenjivačem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading