RADNO-SPORTSKO TAKMIČENJE OD 4. DO 10. SEPTEMBRA: Komunalna olimpijada 28. put zaredom u Budvi!

Autor:

Sport

17.08.2023

13:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još jedno u nizu takmičenja na Jadranu.

RADNO-SPORTSKO TAKMIČENJE OD 4. DO 10. SEPTEMBRA: Komunalna olimpijada 28. put zaredom u Budvi!

Foto: Komunalna olimpijada

Komunalna olimpijada

Radno-sportska takmičenja komunalaca Srbije biće održana 28. put zaredom, ove godine od 4. do 10. septembra na dobro poznatoj lokaciji - u Budvi, lepotici Jadrana.

Bezmalo pune tri decenije sindikalna centrala, Sindikat zaposlenih u komunalno-stambenoj delatnosti Srbije, uspeva da napravi ozbiljno sportsko takmičenje, pa otuda i naziv Komunalna olimpijada 2023.

Preko 1.500 zaposlenih takmičara, kao i svake godine, ovog leta na terenima na crnogorskom primorju takmičiće se u 18 muških sportskih disciplina, 17 sportskih disciplina za dame, u pet radnih disciplina, kao i četiri zabavne kategorije. Nema sumnje da će svi učesnici dati i poslednji atom snage da ostvare najbolji mogući rezultat na sportskom polju, baš kao što to rade i svakog radnog dana na svom poslu. Sportska borba će se voditi za 48 pehara i 744 medalje.

Da bi umanjili prednost beogradskih preduzeća, organizatori su omogućili da preduzeća iz drugih gradova mogu formirati zajedničke timove na nivou lokalne samouprave i time naprave jaču ekipu i budu konkurentniji.

Žrebanje kolektivnih sportova biće održano 22. avgusta u 10 sati u Domu sindikata.

Foto: Predrag Mitić

Aleksandar Radojević, predsednik Sindikata

- Pored veoma kvalitetnog sportskog takmičenja, dobre horizontalne saradnje između preduzeća komunalne privrede Srbije, jedan od ciljeva ovakvih manifestacija jeste i tematski dobro organizovan Okrugli sto, a posebno jer se u 2023. godini pristupilo donošenju Zakona o izmenama zakona o komunalnoj delatnosti Srbije iz kojih proističu razni podzakonski akti, koji značajno utiču na poslovanje komunalaca. Po tim pitanjima Sindikat komunalaca ima dobru saradnju sa Ministarrstvom građevinarstva, saobraćaj i infrastrukture - istakao je predsednik Sindikata Aleksandar Radojević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading