KRASO POZVAO DELIJE NA STADION: "Nadam se da ćete doći u velikom broju!"

Autor:

Sport

17.08.2023

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napadač Zvezde očekuje veliku podršku na utakmici sa Subotičanima.

KRASO POZVAO DELIJE NA STADION: "Nadam se da ćete doći u velikom broju!"

Foto: Starsport

Žan Filip Kraso

Fudbaler Crvene zvezde Žan-Filip Kraso pozvao je navijače crveno-belih da u što većem broju podrže ekipu na meču protiv Spartaka u četvrtom kolu Superlige.

Crveno-beli dočekuju Subotičane u subotu od 20.30 sati na stadionu Rajko Mitić.

- Želimo da ostvarimo još jednu pobedu i potrebna nam je vaša podrška. Čujemo vas i osetimo vašu podršku na terenu. Što vas je više na stadionu sve više golova ćemo postizati. Nadam se da ću vas videti u velikom broju u subotu - rekao je Kraso, koji je na prve tri utakmice postigao pet, od Zvezdinih 13 golova i već pokazao da je veliko pojačanje.

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde

Podsetimo, izabranici Baraka Bahara su na sjajan način započeli novu sezonu. Nakon uspešno završenih priprema, na kojima su, između ostalog, crveno beli savladali Zenit, Fenerbahče i Fiorentinu, šampion Srbije je odlične igre preneo i na utakmice u Superligi.

Zvezda je u prvom kolu porazila Vojvodinu na Marakani sa ogromnih 5:0, zatim je na istom mestu savladan i kruševački Napredak (4:0), dok je treća pobeda u prvenstvu, a ukupno deseta u nizu, stigla u Lučanima, gde su crveno-beli prošlog petka pobedili tamošnju Mladost sa 4:1.

Sa druge strane, i pored poraza na startu prvenstva, ekipa Aleksandra Keržakova se trgla, pa je tako Spartak sakupio šest bodova iz tri kola i nalazi se na petom mestu u Superligi.

Standings provided by Sofascore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading