AL HILAL SE NE ZAUSTAVLJA! Stigli Sergej i Nejmar, čeka se Mitar! Saudijci doveli još jedno ZVUČNO POJAČANJE!

Autor:

Sport

17.08.2023

10:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pravi se fudbalski drim tim.

AL HILAL SE NE ZAUSTAVLJA! Stigli Sergej i Nejmar, čeka se Mitar! Saudijci doveli još jedno ZVUČNO POJAČANJE!

Foto: Tanjug/AP

Aleksandar Mitrović

Dosadašnji golman Sevilje i reprezentativac Maroka Jasin Bono nastaviće karijeru u Al Hilalu, prenose španski mediji.

Bono je sinoć branio za osvajača Lige Evrope na meču UEFA Superkupa protiv Mančester sitija. Prvak Starog kontinenta i Premijer lige je osvojio trofej, pošto je do njega stigao posle boljeg izvođenja penala ukupnim rezultatom 6:5.

Španski mediji navode da je Sevilja prodala reprezentativca Maroka za 21 milion evra. Jasin je u Sevilju stigao 2020. godine, a pre toga je branio za Vidad Kazablanku, Atletiko Madrid, Saragosu i Đironu.

Za reprezentaciju ove afričke države nastupio je na 54 meča, a sa nacionalnim timom prošle godine je osvojio četvrto mesto na Svetskom prvenstvu u Kataru.

Foto: Tanjug/AP

 

Fudbaler Sevilje Ivan Rakitić potvrdio je da će Bono otići sa "Pishuana".

- Bona niko ne voli više od nas. Šta god on da odluči, svestan je koliko ga volimo. Sevilja će uvek da bude uz njega - naveo je Rakitić.

Al Hilal je u letnjem prelaznom roku, između ostalih, angažovao Nejmara iz PSŽ-a, srpskog reprezentativca Sergeja Milinković-Savića, Portugalca Rubena Neveša iz Vulvsa, Kalidu Kulibalija iz Čelsija, dok se na meti kluba iz Saudijske Arabije nalazi i napadač Fulama Aleksandar Mitrović.

 

 

Za njega su Arapi poslali "kotidžerima" pojačanih 40.000.000 evra, pa se očekuje pozitivan odgovor iz londona. Ako Mitrogol, koji kategorično želi da se preseli na Bliski istok, nastavi karijeru u ovom klubu, zaigraće za najplaćeniju i, po imenima, najmoćniju ekipu u svojoj karijeri.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading