MITROVIĆ DOGOVORIO USLOVE: Srbin odlazi iz Fulama?

Autor:

Sport

14.08.2023

14:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vreme je za novo poglavlje u karijeri.

MITROVIĆ DOGOVORIO USLOVE: Srbin odlazi iz Fulama?

Foto: Tanjug/AP

Aleksandar Mitrović

Srpski fudbaler Aleksandar Mitrović ponovo se nalazi na izlaznim vratima Fulama.

Kako prenosi dobro upućeni transfer guru Fabricio Romano, golgeter reprezentacije Srbije je dogovorio lične uslove sa Al Hilalom, a sada preostaje da klubovi pronađu zajednički jezik kada je u pitanju obeštećenje.

Inače, Al Hilal je i pre nekoliko nedelja slao ponudu za popularnog Mitrogola, ali su je "kotidžersi" tada odbili, iako je Srbin želeo da promeni sredinu. Ipak, kako stvari sada stoje, ovog puta bi transfer mogao da se realizuje.

Mitrović bi tako napustio Fulam posle pet i po godina u klubu, a za to vreme je odigrao 206 utakmica, na kojima je postigao 111 golova, uz 22 asistencije.

Osim za Fulam, Mitrović je tokom karijere nastupao još za Njukasl, Anderleht i Partizan, u kom je i počeo da se bavi fudbalom.

Takođe, poznato je da je Aleksandar Mitrović najbolji strelac u istoriji reprezentacije Srbije, za koju je na 81 utakmici dao 52 gola.

Podsetimo, Al Hilal je ovog leta napravio totalnu rekonstrukciju tima, pošto su u Rijad stigli Sergej Milinković-Savić, Ruben Neves, Kalidu Kulibali i Malkom, a prema poslednjim informacijama, najveća zvezda prelaznogroka biće Nejmar, koji bi uskoro trebalo da stigne u saudijski klub.

Osim pomenutih igrača, u Saudijsku Arabiju su ovog leta stigli još Karim Benzema, Ngolo Kante, Fabinjo (Al Itihad), Roberto Firmino, Rijad Marez, Eduard Mendi, Frank Kesi, Rodžer Ibanjez, Alan Sent-Maksimin (Al Ahli), Sadio Mane, Marcelo Brozović i Aleks Teljes (Al Nasr), a prvi od svih bio je Kristijano Ronaldo, koji je zimus otišao u Aziju (Al Nasr).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading