GROBARI, JURIŠ! Ovako će se kupovati sezonske karte za KK Partizan, važna PROMENA za Evroligu!

Autor:

Sport

14.08.2023

14:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Biće moguće da se sačuva staro mesto u Areni, ali i da se na legalan način preproda ulaznica. Registracija nije obavezna, ali se uz nju brže stiže do ulaznice.

GROBARI, JURIŠ! Ovako će se kupovati sezonske karte za KK Partizan, važna PROMENA za Evroligu!

Foto: Starsport

Grobari

Košarkaši i navijači Partizana pomerili su granice u Evroligi prošle sezone, a u crno-belom taboru se nadaju da će i u novoj sezoni biti ubedljivo najgledaniji tim. Beogradska Arena bila je na svakom meču ispunjena gotovo do poslednjeg mesta, pa je izabranike Željka Obradovića gledalo ukupno 340.816 gledalaca.

Foto: Starsport

Imaju veliku podršku navijača - Obradović i Panter

Rekord takmičenja je ispisan protiv Real Madrida u plej-ofu kada je našoj najvećoj hali bio 20.091 navijač, zvanično, mada je bilo evidentno da je bilo i više ljudi. Ipak, bilo je i onih mečeva sa manjom posetom, pa je tako crno-bele i Efes u 14. kolu gledalo samo 13.779 navijača. Oni koji su imali sezonske karte bili su sprečeni da dođu, dok drugi koji su hteli nisu mogli da kupe ulaznicu u slobodnoj prodaji.

Sada će se to promeniti jer Partizan uvodi niz novina u vezi sa prodajom ulaznica, pogotovo sezonskih. Tako će biti moguće da se sačuva staro mesto, ali i da se na legalan način preproda ulaznica. Sezonske ulaznice će važiti za sve utakmice domaćih i regionalnih takmičenja, kao i za ligaški deo Evrolige. Ukoliko klub izbori plasman u plej-of ili plej-in fazu Evrolige, sezonske karte omogućuju pravo preče kupovine mesta po povlašćenim cenama. Takođe, članska karta je uslov za kupovinu sezonske ulaznice i jedan član kluba može kupiti samo jednu sezonsku ulaznicu.

Kako su objasnili iz Humske, registracija je važna jer ubrzava proces kupovine nove ili obnovu stare sezonske ulaznice kroz novi tiketing sistem. Registracija nije obavezna, ali zahvaljujući njoj se ulazi u uži krug ljudi koji će moći da kupe sezonske ulaznice nakon što sa obnovom/kupovinom završe vlasnici prošlogodišnjih sezonskih karata. Kada prodaja krene, online će moći da je kupe samo navijači koji su se registrovali.

Foto: KK Partizan

 

Obnova starih sezonskih mesta kreće 28.8, ekskluzivna prodaja dostupnih mesta nakon obnove za stare sezonce, odnosno Platinum i Gold članove traje od 5.9. do 9.9. Slobodna prodaja počinje 13.9. Promena mesta biće moguća nakon što prođe period za obnovu starih mesta, jer će se do tog trenutka sva mesta čuvati. Nakon isteka perioda za obnovu starih mesta, vlasnici sezonskih karata iz 2022/23 će od 5.9. do 9.9. imati pred sobom i ekskluzivni period da odaberu druga dostupna mesta u dvorani, pre nego što krene slobodna prodaja. 

Biće i popusta na sezonske karte za sezonce iz sezone 2022/23, kao i za članove različitih kategorija prema uslovima za kupovinu članskih karata. Međutim, neće biti moguća dodavanja popust na popust, što znači da je maksimalan popust koji možete ostvariti 10 odsto. 

Velika novina je što će svaki navijač moći da proda svoje mesto ukoliko ne idem na  određenu. Zbog toga je, napominju iz Partizana, važna registracija jer ubrzava proceduru, a ostali detalji biće blagovremeno objavljeni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading