GROBARI KIPTE OD BESA! Nije samo Mirotić - Željko Obradović OSTAO BEZ još jednog STRAŠNOG POJAČANJA?!

Autor:

Sport

27.07.2023

07:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nema nameru da dođe u Partizan.

GROBARI KIPTE OD BESA! Nije samo Mirotić - Željko Obradović OSTAO BEZ još jednog STRAŠNOG POJAČANJA?!

Foto: Starsport

Željko Obradović

Košarkaška transfer pijaca uveliko traje i klubovi širom Starog kontinenta polako, ali sigurno formiraju sastave za narednu sezonu.

Crvena zvezda Meridianbet dovela je devet igrača, dok su u Partizan stigla dvojica, ali je najviše pažnje srpske javnosti izazvao transfer koji se nije osvario i odbijanje Nikole Mirotića da obuče crno-beli dres.

Zbog ovoga su se čelnici Partizana okrenuli drugim košarkašima, a jedan od njih bio je i Mirotićev saigrač iz Barselone, Nikolas Laprovitola. Najavljivalo se da bi Argentinac mogao u Beograd, ali ako je za verovati španskim medijima - grobari će biti besni jer on nema u planu da napušta Barsu!

Kako se navodi, Partizan i Laprovitola nemaju nikakav dogovor, a takođe se ističe i da Barsa ima klauzulu po kojoj je svako ko želi Argentinca dužan da plati 600.000 evra, što je kočnica za mnoge klubove.

 

 

Sa druge strane Laptovitola želi minimum dvogodišnji ugovor.

Ovo bi mogle da budu ključni razlozi zbog kojih bi Nikolas Laprovitola ostao u Barsi, a kako tamošnji mediji navode i sam igrač želi da nastupa za katalonski klub naredne sezone.

Da li će do neke promene doći videćemo u danima koji su pred nama. Jedno je sigurno, crno-beli su za sada doveli Ognjena Jaramaza i Mateuša Ponitku, te će morati da potraže još nekoliko pojačanja kako bi i naredne sezone ponovili velike uspehe kao što su osvajanje AdmiralBet ABA lige i plej-of Evrolige.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Ratko

27.07.2023 17:16

Ma koga j... Idemo dalje