"ZNAM DA SI VAKCINISAN": Slučaj koji je šokirao Italiju, meštanin progonio vlasnika kafane, na kraju ga PREGAZIO KOLIMA (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Autor:

Svet

14.08.2023

14:03 >> 14:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Korona još uvek izaziva kontroverze, kao što pokazuje slučaj koja se dogodilo u Italiji, gde je svađa prerasla u pokušaj ubistva.

"ZNAM DA SI VAKCINISAN": Slučaj koji je šokirao Italiju, meštanin progonio vlasnika kafane, na kraju ga PREGAZIO KOLIMA (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Foto: Printscreen Youtube La Stampa

Na video snimku koji je šokirao Italiju vidi se kako vozač automobilom gazi Roberta Barbetu, vlasnika kafane u Rodelu, gradu od hiljadu stanovnika udaljenom 10 kilometara od Albe, na severu Italije.

Događaj se desio predveče 29. juna, a snimak je ovih dana postao viralan. Vozač, 45-godišnjak iz Montelupo Albezea, optužen je za pokušaj ubistva a slučaj istražuje tužilaštvo u Astiju.

Na snimku se vidi kako Barbeta stoji napolju ispred kafane, kada je osumnjičeni prišao baru u svom automobilu i počeo raspravu. Na kraju ga je u besu pregazio pred očima zapanjenih ljudi. Snimci koji su snimile kamere za video nadzor su potom su završile na Instagram stranici "Dobrodošli u favele" i postale viralne.

Na licu mesta su intervenisali karabinjeri: prijavili čoveka za pokušaj ubistva, a to nije bio prvi put da je 45-godišnjak bez razloga pretio zaposlenima u kafani. Barbeta, koja je čudom ostao nepovređen rekao je za medije posle da je napadača sreo ranije nekoliko puta. 

"Jedne večeri, krajem marta, video sam ga kako pije za pultom. Dok sam izlazio iz kafane, zaustavio me je i zapretio: „Znam da si vakcinisan, ti si k....sin“. Ja sam ga zamolio da ode. On je odgovorio da sam ja taj koji treba da ide a da je on kod kuće, i pokušao da me udari rukom", ispričao je Barbeta.

Republika

Foto: Printscreen Youtube La Stampa

 

 

Drugi put, nekoliko nedelja kasnije, prema Barbetinoj priči, 45-godišnjak je došao u kafanu naoružan puškom. Zatim je, na dan, kada se desio pokušaj ubistva, počinilac prošao pored Barbete „i poslao mu poljubac".

"Ignorisao sam ga. Tada je prvi put pokušao da me pregazi, pa sam uzeo pepeljaru i udario u auto da se odbranim“, posvedočio je Barbeta. 

Kada je krenuo da se vrati u kafanu, vozač je pritisnuo gas i pregazio ga, što se vidi na šokantnom snimku. Barbeta je nekim čudom ostao nepovređen. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading