ĐORĐEVIĆ I DANILOVIĆ SE SVAĐALI! Legenda Partizana Nakić otkrio nepoznate detalje

Autor:

Sport

13.08.2023

17:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na terenu se to nije videlo, mi to znamo. Ima tih situacija, antagonizama u ekipi, kaže Ivo

ĐORĐEVIĆ I DANILOVIĆ SE SVAĐALI! Legenda Partizana Nakić otkrio nepoznate detalje

Foto: Starsport

Aleksandar Đorđević i Predrag Danilović

Iako je Košarkaški klub Partizan te 1992. godine gazio sve pred sobom na putu do evropske titule, u timu koji je predvodio Željko Obradović bilo je netrpeljivosti i antagonizma među igračima.

Naročito je zanimljivo što je vladala među najboljim košarkašima crno-belih - Aleksandru Đorđeviću (55) i Predragu Daniloviću (53). To je govoreći u podkastu "Jao Mile" otrkrio Ivo Nakić (57), takođe član najslavnije generacije KK Partizan. 

- Ako oni kažu, tako je i bilo. Posvađali su se i ranije. Danilović je bio željan, ambiciozan, bio je bezobrazan pozitivno što bi rekli. Sale isto, da ne kažem kakav je bio, normalno da tu sad... Na terenu se to nije videlo, mi to znamo. Ima tih situacija, antagonizama u ekipi, nije to ništa novo ni čudno, igrali su deset godina za reprezentaciju i vladali sa ostalim igračima. Na kraju krajeva svi mi smo bili klinci, željni dokazivanja. Ne šljiviš nikoga, misliš da si uvek u pravu, ne razmišljaš da li jesi, već gaziš i ideš napred, svašta se tu dešava - rekao je Nakić i nastavio u istom tonu:

- Istina je da su oni bili lideri Partizana. Sale je bio lider od malih nogu, još kao klinac se tako postavio, isto tako i Predrag, samo malo drugačije. Naravno, ništa to ne bi moglo bez ostailh igrača, svi su dali doprinos. Dragutinović je čuvao najbolje igrače, Koprivica je bio fajter, izgleda opušten, a bio je ozbiljan i mogao je da se potuče sa bilo kim. Teško da bi to bilo kao što je bilo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading