OTKRIVAMO: Nikolić poželeo delijama da UMRU, one ga najstrašnije psovale, a OVO JE STAV PARTIZANA!

Autor:

Sport

14.08.2023

11:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Klub iz Humske se izjasnio u nekoliko reči.

OTKRIVAMO: Nikolić poželeo delijama da UMRU, one ga najstrašnije psovale, a OVO JE STAV PARTIZANA!

Foto: Starsport

Nemanja Nikolić protiv Crvene zvezde

Fudbaleri Partizana su u nedelju uveče ostvarili veoma važnu pobedu, pošto su u derbiju kola Superlige Srbije posle preokreta u završnici meča savladali Radnički iz Niša.

Ubrzo po završetku utakmice se na društvenim mrežama oglasio napadač "parnog valjka" Nemanja Nikolić, koji je jednom nepromišljenom porukom poželeo da umru svi koji nisu pristalice crno-belih.

Naravno, to navijači Crvene zvezde nisu prihvatili na lep način, već su gnusnim uvredama počastili centarfora kluba iz Humske.

Redakcija portala Republika.rs je povodom cele zbrke kontaktirala FK Partizan, a iz Humske su nam jasno stavili do znanja koji je stav kluba.

Reci NE politici, rasizmu, homofobiji, mržnji i nasilju! Samo Partizan!!! - stav je kluba iz Humske.

Podsetimo, navijači Crvene zvezde ne vole Nemanju Nikolića još od njegovog prethodnog mandata u Humskoj, kada je na 159. večitom derbiju bez ikakvog razloga namerno laktom u vrat udario Filipa Stojkovića.

Nikolić je član Partizana prvi put bio od leta 2018. do jeseni 2020. godine, a uoči starta aktuelne sezone se vratio u Humsku. U crno-belom dresu je do sada odigrao 39 utakmica, na kojima je postigao osam golova i imao je deset asistencija.

Miljenik grobara nije u tolikoj meri postao zbog svoje statistike, već zbog borbenosti na terenu i neosporne ljubavi prema crno-belim bojama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading