BAHAR POLOŽIO SA DESETKOM! Zvezda izgazila do jubilarne pobede, uteruje strah u kosti

Autor:

Sport

14.08.2023

10:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli pod Izraelčevom komandom slavila na svih deset mečeva koje su odigrali, uz zaprepašćujuću gol-razliku 35:4.

BAHAR POLOŽIO SA DESETKOM! Zvezda izgazila do jubilarne pobede, uteruje strah u kosti

Foto: Starsport

Barak Bahar nije dugo u Crvenoj zvezdi, ali već je pobrao sve simpatije navijača i fudbalske javnosti. Za kratko vreme na Marakani izraelski stručnjak je postavio stvari na svoje mesto kako njemu odgovara, a već prvi rezovi, poput izbacivanja Milana Borjana sa gola i samim tim i kluba, nagovestili su velike stvari. Stigla su vrhunska pojačanja, Zvezdinim klincima je data šansa i svi su zajedno uklopljeni u paklenu pobedničku mašineriju.

Foto: Starsport

Sila - Fudbaleri Crvene zvezde

Zato ne čudi da je Bahar sa Zvezdom već došao do jubilarne pobede jer je nanizao deset trijumfa iz deset mečeva, doduše većinu u prijateljskim susretima u pripremnom delu sezone. Posebno je upečatljiv način na koji su crveno-beli gazili svoje protivnike, pa je u tih deset susreta gol-razlika neverovatnih 35:4!

Ali krenimo redom. Prvi test za Barakove crveno-bele bio je duel sa selekcijom Grada Užica i probijen je led pobedom od 3:1, dok su Mijatović, Katai i Gobeljić bili strelci. Sledeči je pao banjalučki Borac (2:0), a na semafor su se upisali Mitrović i Lučić.

Sledi odlazak na prijateljski turnir u Sankt Peterburgu, koji je i osvojen. Domaćin Zenit je savladan sa 2:1, Nefči sa 4:0, a Fenerbahče je ispraćen rezultatom 3:1. Na tim mečevima Ivanić, Kraso, Bukari i mladi Šljivić se upisuju u Zvezdinu listu strelaca i dokazuju da crveno-beli napadaju protivnike sa svih strana i svih oružja.

Po mnogima najozbiljniji konkurent za titulu TSC, ujedno i prvi pratilac na kraju prošle sezone, je pred start Superlige savladan sa 3:0. Zatim je Fjorentina, tim iz liga petice, odnosno italijanske Serije A, demolirana sa 5:0 u generalnoj probi pred start sezone. Olajinka, prva akvizicija crveno-belih kaparisana još zimus počinje da se isplaćuje golovima.

Foto: Starsport

Zvezda - Fjorentina

I onda za Zvezdu počinju zvanični mečevi, ali demonstriranje sile se nastavlja. Vojvodina je na otvaranju sezone u Superligi pregažena sa 5:0, Napredak sa 4:0, dok je Mladost u Lučanima uspela da postigne utešni pogodak (4:1).

Novu priliku za dokazivanje, za 11. recku, izabranici Baraka Bahara imaju naredne suboe kada na Marakanu dolazi subotički Spartak u četvrtom kolu Superlige.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading