"GLEDALA SAM MOJE DETE KAKO UMIRE I NISAM MOGLA NIŠTA": Majka upozorila sve roditelje na OVU voćku, lako mogu da se uguše od nje!

Autor: M.O.

Lifestyle

29.10.2023

13:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Bolna ispovest majke koja je gledala svoje dete kako se guši.

"GLEDALA SAM MOJE DETE KAKO UMIRE I NISAM MOGLA NIŠTA": Majka upozorila sve roditelje na OVU voćku, lako mogu da se uguše od nje!

Foto: Shutterstock

Majka Lora Lu Čejmbers je doživela noćnu moru svakog roditelja nakon što je njena ćerka počela da se guši.

Četvorogodišnjoj Oliviji dala je činiju grožđa koje nije prepolovila. Jedna bobica je devojčici zapala u grlu te je tada počela da se guši

Njena greška mogla je fatalno da se završi

- Sinoć je Olivija zamalo umrla i to je bila moja greška. Dala sam njoj i Oskaru činiju grožđa i žitarica. Mislila sam da ne može da se uguši grožđem jer ima skoro pet godina i žurila sam da očistim kuću do kraja -  priseća se ona na Fejsbuku, gde je objavila svoju priču kako bi upozorila druge roditelje na opasnost. 

Foto: youtube/screenshot/Business Insider

Devojčica se za dlaku ugušila zbog grožđa.

 

- Potrčala sam do nje - nije mogla da diše - rekla je.

Olivia je uzela da jede grožđe i ono joj je pucalo u zadnji deo grla i zaglavilo se.⁠

Prisećajući se užasnog trenutka, mama je rekla da je okrenula Oliviju i udarila je koliko je mogla između lopatica.

- Uhvatio me strah. Gledala sam kako se moje dete guši, a ja ne mogu da joj pomognem - rekla je. 

Poziva na oprez i razboritost na svakom koraku, kako bismo izbegli ovakve traumatične situacije i zaštitili dragocenu decu koja su nam poverena. Neka ovo grozno iskustvo bude podsetnik da je bezbednost naših najmilijih neprocenjiva i da je od vitalnog značaja da budemo svesni svake situacije kako bismo mogli da reagujemo na vreme.

- Molim vas, neka ovo bude podsetnik da prepolovite grožđe za decu, moj život se skoro zauvek promenio jer me nije bilo briga - rekla je ona.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Komentari (0)

Loading