NERADO GA SE SEĆA I REPREZENTATIVNI GOLMAN: "Panjenkom" je matirao Vladimira Stojkovića, a sada će biti uzdanica kluba u borbi za vrh tabele - Nemanja Vučić parafirao ugovor!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

14.08.2023

10:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliko pojačanje stiglo je u Ljubić.

NERADO GA SE SEĆA I REPREZENTATIVNI GOLMAN: "Panjenkom" je matirao Vladimira Stojkovića, a sada će biti uzdanica kluba u borbi za vrh tabele - Nemanja Vučić parafirao ugovor!

Foto: Starsport

Za razliku od ostalih grupa trećeg stepena klupskog fudbala, Srpska liga Zapad startuje sa nedelju dana zakašnjenja, a pored završnih priprema, klubovi rade na jačanju igračkog kadra kada bi start nove takmičarske godine dočekali što spremnije.

Ekipa Poleta iz Ljubića prethodnu sezonu u okviru navedenog ranga takmičenja okončal je na petoj poziciji sa skorom od 13 pobeda, šest remija i 11 poraza.

Tokom letnje pauze klub je prilično izmenio igrački kadar i svi u Ljubiću se nadaju da u sezoni koja startuje 19. avgusta mogu načiniti korak više, a ukoliko se ukaže prilika i da napadnu sam vrh tabele i plasman u Prvu ligu Srbije.

U tom cilju govori i poslednje pojačanje koje se obavezalo na vernost Poletu.

Reč je o dvadesetsedmogodišnjem Nemanji Vučiću koji igra na poziciji levog beka i koji iza sebe ima i superligaško iskustvo, a pažnju javnmosti je skrenuo na sebe kada je u sezoni 2017/18 "panjenkom" matirao reprezentativnog golmana Vladimira Stojkovića, tadašnjg čuvara mreže beogradskog Partizana.

Vučić u Ljubić stiže iz redova kosovskomitrovačke Trepče za koju je nastupao u poslednjih šest meseci.

Foto: FK Polet Ljubić

Nemanja Vučić će biti uzdanica kluba iz Ljubića

 

- Nemanja Vučić:

Datum rođenja: 11. jun 1996. godine

Mesto rođenja: Kosovska Mitrovica

Pozicija u timu: levi bek

Igračka karijera: Trepča (Kosovska Mitrovica), Sloboda (Čačak), Borac 1926 U-19 (Čačak), Novi Pazar U-19 (Novi Pazar), FAP (Priboj), Zemun (Zemun), Vojvodina (Novi Sad), Voždovac (Beograd)

Reprezentacija: Srbija U-21 (1 utakmica)

Fudbalere Poleta već u prvom jesenjem kolu očekuje veliki izazov. Oni će u subotu 19. avgusta gostovati u Priboju gde će odmeriti snagu sa jednim od glavnih favorita zapadne grupe srpskoligaškog karavana, ekipom FAP-a.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading