BAHAR IMA REŠENJE ZA NAPAD CRVENE ZVEZDE? Njegove igre pratio je i u Izraelu - golgeter bi uskoro mogao da stigne na "Marakanu"! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

14.08.2023

10:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kada se kockice slože u savršeni mozaik...

BAHAR IMA REŠENJE ZA NAPAD CRVENE ZVEZDE? Njegove igre pratio je i u Izraelu - golgeter bi uskoro mogao da stigne na "Marakanu"! (FOTO GALERIJA)

Foto: Starsport

Fudbaleri OFK Beograda i u drugoj rundi ovosezonske Prve lige Srbije, nastavili su sa sjajnim partijama. Nakon trijumfa u Užicu nad GFK Slobodom (1:3), premijera na Omladinskom stadionu protekla je u dominaciji plavo-belih koji su savladali i gornjomilanovački Metalac rezultatom 4:1.

U derbi susretu 2. kola prvoligaškog karavana, Metalac je na staroj Karaburmi uspeo da stigne do rezultatske prednosti, a zatim na scenu stupa golgeter "romantičara" Aleksandar Kahvić koji je het-trikom pokrenuo svoju ekipu ka pobedi i nova tri boda.

Sjajnu partiju Kahvića uživo je ispratio i trener Crvene zvezde Barak Bahar koji je nedeljno poslepodne proveo na Omladinskom stadionu i svakako je imao lepu priliku da se i uživo upozna sa trenutnim mogućnostima mladog golgetera, kojeg poznaje i iz prethodne sezone, s obzirom da je takmičarsku 2022/23 Kahvić proveo na pozajmici u omladinskom sastavu Makabija iz Haife, čiji je prvi tim u tom periodu vodio upravo Bahar.

Foto: Instagram.com/Barak Bahar

Barak Bahar je uživo pratio meč na Omladinskom stadionu

 

Ostaje da se vidi da li je visoki centarfor ispunio visoke kriterijume izraelskog stručnjaka, ali s obzirom da se tokom dva prvenstvena duela, četiri puta upisivao u listu strelaca, ne bi bilo čudno da Bahar uskoro zatraži da se Kahvić uskoro nađe i pod njegovom trenerskom palicom.

 

- Aleksandar Kahvić:

Datum rođenja: 2. januar 2004. godine

Mesto rođenja: Doboj, Bosna i Hercegovina

Pozicija u timu: centarfor

Igračka karijera: Internacional (Beograd), Crvena zvezda U-17 (Beograd), RFK grafičar U-17 (Beograd), Crvena zvezda U-19 (Beograd), Makabi Haifa U-19 (Izrael), OFK Beograd (Beograd)

Reprezentacija: Bosna i Hercegovina-mlađe kategorije (21 utakmica/10 golova)

Srpski šampion traži napadača. Posao sa Late Latom je propao iako se činilo da je transfer već realizovan, a možda Crvena zvezda novog golgetera već sada ima i to u komšiluku.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading