NASTAVLJA SE ARANĐELOVAČKA FUDBALSKA BAJKA: U kupu ne pobeđuje uvek favorit - FK B-2000 iz Banje odlazi pevajući!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

13.08.2023

21:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bajka Aranđelovčana je nastavljena...

NASTAVLJA SE ARANĐELOVAČKA FUDBALSKA BAJKA: U kupu ne pobeđuje uvek favorit - FK B-2000 iz Banje odlazi pevajući!

Foto: FK B 2000 Aranđelovac

Fudbaleri aranđelovačkog B-2000 pre samo nedelju dana takmičarsku sezonu otvorili su kup trijumfom nad ekipom Brezovca rezultatom 2:0, a ovog vikenda je nastavljena njihova bajka u najmasovnijem srpskom klupskom takmičenju.

U međuvremenu sportski kolektiv iz Aranđelovca deklasirao je u pripremnom susretu i sastav Malog Požarevca rezultatom 6:0, što je bila samo uvertira u još jedno sjajno ostvarenje.

Naime, u drugoj rundi kup takmičenja, B-2000 se sastao sa ekipom Banje, sastavom koji se takmiči u višem rangu takmičenja, Šumadijskoj okružnoj ligi i to na gostujućem terenu.

Aranđelovčani su put Banje krenuli osetno oslabljeni, sa svega jedanaestoricom fudbalera na koje je trener mogao da računa, ali ih to nije sprečilo da stignu do velike senzacije i plasmana u narednu rundu kup takmičenja. Ekipa B-2000 je slavila rezultatom 3:2 čime su domaćine ostavili, ne samo od očekivanog plasmana u narednu fazu takmičenja, već i u brigama pred start nove takmičarske godine.+

Foto: FK B 2000 Aranđelovac

Aranđelovac proživljava svoje najlepše fudbalske snove

 

- Kup, 2. kolo:

Banja (Banja) - B-2000 (Aranđelovac) 2:3

Stadion: FK Banja u Banji

Kada je reč o sezoni 2023/24 u okviru Međuopštinske lige Aranđelovac-Topola, takmičenje startuje početkom meseca septembra, a sa druge strane ekipa Banje svoj prvi prvenstveni susret igra već narednog vikenda kada će gostovati u Kopljarima istoimenoj ekipi.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading