NEMA STAJANJA: Nakon kup trijumfa, Aranđelovčani zabeležili još jednu ubedljivu pobedu - šest komada u mreži šampiona!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

11.08.2023

07:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sa njima u novoj sezoni šale neće biti.

NEMA STAJANJA: Nakon kup trijumfa, Aranđelovčani zabeležili još jednu ubedljivu pobedu - šest komada u mreži šampiona!

Foto: FK B 2000 Aranđelovac

U sklopu priprema za novu takmiarsku godinu u okviru Međuopštinske lige Aranđelovac-Topola, fudbaleri ekipe B 2000 iz Aranđelovca nastavljaju sa sjajnim partijama.

Prethodnog vikenda sportski kolektiv iz Aranđelovca i pored činjenice da je nastupio bez nekolicine standardnih prvotimaca, savladao je u okviru kup takmičenja ekipu Brezovca rezultatom 2:0, a još ubedljivija pobeda zabeležena j u novom kontrolnom susretu.

Naime, Fudbalski klub B 2000 ugostio je ekipu Malog Požarevca, prošlosezonskog šampiona Opštinske lige Sopot i u duelu sa renimoranim protivnikom ostvario je ubedljiv trijumf. I ovoga puta Aranđelovčani nisu mogli da računaju na kompletan sastav, ali ih to nije sprečilo da novog člana Prve beogradske lige - "grupa C" savladaju rezultatom 6:0.

Pored prave goleade domaćina, publika je mogla da uživa u dinamičnoj, ali izuzetno korektnoj utakmici tokom koje se još jednom pokazalo da ekipa B 2000 u predstojećem šampionatu može gajiti visoke ambicije, a zašto ne i uključiti se u borbu za sam vrh tabele i palsman u Šumadijsku okružnu ligu.

Foto: FK B 2000 Aranđelovac

Pogled iz ptičije perspektive

 

- Prijateljska utakmica:

B 2000 (Aranđelovac) - Mali Požarevac (Mali Požarevac) 6:0

Treba napomenuti još jedan zanimljiv podatak. Naime, u dresu kluba iz Aranđelovca zajedno nastupaju stric i sinovac i obojica igraju na vrhunskom nivou i značajno doprinose dobrim rezltatima ekipe.

Kada je reč o predstojećim obavezama, ekipu B 2000 već tokom vikenda očekuje novo iskušenje. U kup takmičenju sastaće se sa ekipom Banje koja se dugi niz godina takmiči u višem stepenu takmičenja, Šumadijskoj okružnoj ligi.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading