VEROVALI, ILI NE: Crvena zvezda će igrati grupnu fazu Lige šampiona, ali će Mančester siti, Real, Bajern, Barselona, Napoli, PSŽ,..., gostovati na istoku Srbije!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

10.08.2023

14:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prijatno iznenađenje...

VEROVALI, ILI NE: Crvena zvezda će igrati grupnu fazu Lige šampiona, ali će Mančester siti, Real, Bajern, Barselona, Napoli, PSŽ,..., gostovati na istoku Srbije!

Foto: Dražen Ostojić

Fudbalski klub Crvena zvezda osvajanjem šampionske titule u sezoni 2022/23 obezbedila je direktno učešće u grupnoj fazi UEFA Lige šampiona za takmičarsku 2023/24 godinu.

Na beogradskoj "Marakani" ponovo će gostovati krem evropskog fudbala, ali prema informacijama, ono najbolje što evropski fudbal može da ponudi, tokom naredne godine gostovaće i na istoku Srbije, tačnije u Donjoj Trnavi.

Sloga iz Donje Trnave takmiči se u okviru Prve niške lige i prethodnu sezonu okončali su na 11. poziciji sa skorom od 11 pobeda, dva remija i 13 poraza. Međutim i pored činjnice da su trenutno članovi petog ranga srpskog klupskog fubala, uskoro će Sloga odmeriti snage sa najboljim evropskim fudbalskim kolektivima.

Naime, kompanija EA sports je nedavno objavila tizer za novu verziju svetski popularne video igrice FIFA 2024 koja će izaći septembra meseca ove godine, a u njemu se na opšte iznenađenje pojavila i Prva niška liga. Istovremeno, dvojac ekipe iz Donje Trnave, Nikolić i Tasić, prikazani su kao najbolji u navedenom ligaškom okviru.

Foto: FK Sloga Donja Trnava

FK Sloga iz Donje Trnave se našla u igrici FIFA 24

 

Iz svega navedenog jasno je da će navijači Sloge, a i svi ljubitelji ove popularne video igre, u njenom novom izdanju, imati prilike da svoje umeće prikažu vođenjem Sloge i to u duelima protiv krema kontinentalnog fudbala.

U Donju Trnavu od jeseni stižu Mančester siti, Real, Bajern, Barselona, Napoli, PSŽ,...

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading