BOMBA LETNJEG PRELAZNOG ROKA: Svakog časa se može očekivati i zvanična potvrda - nekadašnji fudbaler Crvene zvezde ponovo oblači opremu crveno-belih boja?

Autor: Vladimir Vorih

Sport

10.08.2023

10:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler koji je dva puta osvajao titulu nacionalnog šampionata stiže u Zapadnobački okrug.

BOMBA LETNJEG PRELAZNOG ROKA: Svakog časa se može očekivati i zvanična potvrda - nekadašnji fudbaler Crvene zvezde ponovo oblači opremu crveno-belih boja?

Foto: Starsport

Fudbalski klub Aleksa Šantić iz istoimenog mesta u gradu Somboru, već više od sedam i po decenija svoje sportsko mezimče ima u vidu fudbalskog kolektiva koje i nosi ime mesta.

Klub se već gotovo punu deceniju takmiči u okviru Međuopštinske fudbalske lige Sombor, 1. razred, a prethodnu sezonu okončali su na sedmoj poziciji sa skorom od 11 pobeda, tri remija i 12 poraza. 

Kako nezvanično saznajemo, ekipa Alekse Šantića u novu takmičarsku godinu, koja startuje 20. avgusta, ulazi osetno pojačana i slobodno se može reći da fudbaler ovakvog iskustva nikada nije poneo opremu kluba iz Alekse Šantića.

Reč je o iskusnom tridesettrogodišnjem krilnom napadaču Nemanji Miliću koji je dve godine proveo u redovima Crvene zvezde i sa kojom je osvojio dva šampionske pehara, a nakon odlaska sa beogradske "Marakane" nosio je opremu beloruskog BATE Borisova sa kojom je prigrlio dva pehara namenjena pobedniku nacionalnog kupa, kao i trofej u Superlupu Belorusij.

Milić je prethodnih šest meseci proveo u redovima novosadske Mladosti GAT.

 

- Nemanja Milić:

Datum rođenja: 25. maj 1990. godine

Mesto rođenja: Sombor

Pozicija u timu: krilni napadač

Igračka karijera: OFK Beograd U-19 (Beograd), OFK Beograd (Beograd), Hajduk 1912 (Kula), Spartak (Subotica), Crvena zvezda (Beograd), BATE Borisov (Belorusija), Mladost GAT (Novi Sad)

Reprezentacija: Srbija U-19 (4 utakmice), Srbija U-21 (3 utakmice)

Kao što je već rečeno, nova sezona u okviru MFL Sombor, 1. razred startuje 19. avgusta, a dan kasnije ekipa Alekse Šantića u premijernom susretu gostuje Omladincu iz Deronje.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading