CRNO-BELA BRUKA: Srbin iz medija saznao da je stavljen na transfer listu - prodaju ga u bescenje!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

29.04.2024

15:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šokantna vest stiže iz Torina.

CRNO-BELA BRUKA: Srbin iz medija saznao da je stavljen na transfer listu - prodaju ga u bescenje!

Foto: Tanjug/AP

Filip Kostić i Dušan Vlahović

Filip Kostić, srpski fudbaler koji je leta 2022. godine prešao iz Ajntrahta u Juventus, trenutno se nalazi na izlaznim vratima italijanskog velikana,

Kostić je stigao u Juventus nakon impresivnih nastupa u Ligi Evrope u dresu kluba iz Frankfurta, gde je bio jedan od najboljih igrača tokom osvajanja tog takmičenja. Međutim, uprkos očekivanjima, njegova prva sezona u Juventusu nije bila spektakularna, postigao je samo tri gola u 56 utakmica, ali je zabeležio 12 asistencija. U tekućoj sezoni, Kostić nije uspeo da nadmaši svoje prethodne učinke, sa 31 nastupom, ali bez postignutog gola i samo četiri asistencije. Takođe, nije dobijao priliku kao ranije, što je dovelo do spekulacija o njegovom odlasku iz Juventusa.

 

 

Italijanski mediji široko pišu o želji Juventusa da proda Kostića kako bi rasteretio budžet i otvorio prostor za adekvatno pojačanje na toj poziciji. Iako Kostić ima ugovor sa Juventusom na još dve godine, spekuliše se da je za njega određena otkupna cena od osam miliona evra, skoro duplo manja nego što je Juventus platio Ajntrahtu, a posebno treba istaći da su do navedene informacije prvi stigli mediji na Apeninima iz kojih je srpski reprezentativac i saznao da se nalazi na transfer listi.

Kragujevčanin ipak ne treba da brine o budućim koaracima u karijeri s obzirom da interesovanje pokazuju brojni klubovi iz "liga petice", a kako se saznaje veliko interesovanje pokazao je Olimpik iz Marseja.

Kako prenose italijanski mediji, Filip Kostić nije jedini član crno-belih koji se nalazi na izlaznim vratima kluba, a istu sudbinu doživeće još nekolicina igrača torinskog kluba.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading