VRAĆA SE: U borbu za titulu ulaze osetno jači - gorostas iz Gane je ključ uspeha u plej-ofu!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

29.04.2024

13:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Značajan trag je ostavio i na Malom Kalemegdanu.

VRAĆA SE: U borbu za titulu ulaze osetno jači - gorostas iz Gane je ključ uspeha u plej-ofu!

Foto: Starsport

Džon Holand sa saigračima iz Crvene zvezde Meridianbet

Nekadašnji košarkaš Crvene zvezde, Ben Bentil, trenutno je blizu povratka u Evropu nakon sezone provedene u Japanu gde je nosio dres Gunma Tandersa.

Italijanski tim Breša pokazao je interesovanje za Bentila, želeći da ga angažuje odmah kako bi im pomogao u plej-ofu domaćeg šampionata. Breša, koja ulazi u doigravanje sa treće pozicije i za palsman u polufinale protivnik će im biti Pistoja ili Trento, ima velike ambicije i aktivno pokušava da se pojača na poziciji centra kako bi što bolje parirala favorizovanim ekipama poput Armanija i Virtusa.

Pored Benta Bentina, na listi želja Breše nalaze se još neka zvučna imena kao što su Marko Filipoviti, Amin Nua, Džordan Kerolinaj i Džakar Sampson. Očigledno je da Breša ozbiljno radi na jačanju tima kako bi ostvarila što bolje rezultate u završnici sezone.

Bentil je nosio dres Crvene zvezde prošle sezone, te bi povratak u Evropu bio i povratak na dobro poznato tlo za ovog talentovanog košarkaša. Takođe, on je već imao iskustvo igranja u Italiji tokom sezone 2021/22, kada je bio član ekipe Armani.

Foto: Starsport

Prethodne sezone Bentil je nosio dres Crvene zvezde

 

Potencijalni dolazak Benta Bentina u redove Breše bio bi značajan korak za ovaj tim, kako u smislu sportskih rezultata, tako i u kontekstu jačanja tima i privlačenja pažnje javnosti.

Ostaje da vidimo da li će se ova transfer saga završiti uspešno i doneti novo uzbuđenje u evropsku košarkašku scenu.

TReba podsetiti da je dvadesetdevetogodišnji centar rođen u Gani tokom 2017. godine bio član NBA ligaša Dalasa, a u Evropi je do sada nastupao Francuskoj, Španiji, Grčkoj, Turskoj, Italiji i Srbiji.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading