JOKIĆ NIJE MVP? NEVEROVATNO! Kladionice prednost daju DRUGOME!

Autor:

Sport

15.05.2024

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji na svetu nije u vrhu.

JOKIĆ NIJE MVP? NEVEROVATNO! Kladionice prednost daju DRUGOME!

Foto: Tanjug/AP

Nikola Jokić

Košarkaši Denver Nagetsa ostvarili su impresivan niz pobeda pošto su savladali Minesotu treći put zaredom i sada imaju vođstvo od 3:2 u polufinalnoj seriji Zapadne konferencije NBA lige. Sa dve meč lopte za plasman u finale Konferencije, ekipa ima priliku da se približi prošloseznskom rezultatu. Podsetimo, franšiza uz Kolorada aktuelni je šampion najjače lige košarkaške sveta. 

Uz to, Nikola Jokić, nedavno proglašeni MVP takmičenja nastavlja da dominira. On je ponovo briljirao na terenu, postigavši 40 poena, 13 skokova i sedam asistencija u petom meču odigranom u Bol areni.


Dok se Nagetsi približavaju finalu Konferencije, javnost je sve više zainteresovana za trku za MVP finalne serije. Zanimljivo je da se aktuelni MVP najjače lige na svetu nalazi na drugom mestu ove trke. Bukmejkeri daju najveće šanse zvezdi Bostona, Džejsonu Tejtumu, čija je kvota iznosi 2,25. Naš reprezentativac takođe privlači pažnju, sa kvotom od 4,00, dok se Šaj Gildžes-Aleksander nalazi na trećem mestu sa kvotom od 9,00.

Pored trke za MVP finalne serije, javnost je zainteresovana i za šampionsku trku. Kladionice veruju da su Boston Seltiksi ubedljivi favoriti za osvajanje NBA lige, sa kvotom od 1,71. Sa druge strane, Denver Nagetsi se nalaze na visokoj kvoti od 3,50, dok je Oklahoma na trećem mestu sa kvotom od 9,00.

Sve oči će biti uprte ka Nikoli Jokiću i njegovim saigračima dok pokušavaju da ostvare novi istorijski uspeh za svoj tim.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading