"UZ PREDSEDNIKA I SUNARODNICI IZ HRVATSKE"! Miodrag Linta: "Žele da nas proglase genocidnim narodom i naplate RATNU ODŠTETU"!

Autor:

Vesti

15.05.2024

16:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U ovom najtežem i najvažnijem političkom trenutku i za državu i za društvo i za naše buduće generacije neophodna nam je sabornost u Srbiji, Republici Srpskoj, ali i Srba u regionu, pa i Hrvatskoj kako bi složno stali uz predsednika Vučića i snažno, jasno i glasno, podržali ovu njegovu posvećenu borbu, kaže Linta.

"UZ PREDSEDNIKA I SUNARODNICI IZ HRVATSKE"! Miodrag Linta: "Žele da nas proglase genocidnim narodom i naplate RATNU ODŠTETU"!

Foto: youtube.com/Parovi TV HAPPY

Sednica Generalne Skupštine UN o rezoluciji o navodnom genocidu u Srebrenici posle dva odlaganja zakazana je za četvrtak, 23. maj,  koji će u istoriji ostati obeležen kao jedan od  najtežih i najvažnijih dana za Srbiju i naš narod. 

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić otputovaće u Njujork da bi tada, u ime države i naroda iz Srbije i Republike Srpske, vodio nimalo laku bitku za odbranu vitalnih nacionalnih interesa jer predaje, kako je najavio, nema i neće biti!U toj borbi predsednik uživa sve snažniju podršku naših građana širom sveta koji pozivaju na slogu i jedinstvo.

I Miodrag Linta, predsednik Saveza Srba iz regiona, kaže za Republiku da je siguran da uz predsednika Vučića u ovom možda najtežem i najznačajnijem političkom trenutku za naš narod i državu podržavaju i sunarodnici ne samo iz susednih država, pa i Hrvbatske, već i širom planete: 

 - Rezolucijom o navodnom genocidu u Srebrenici žele da nametnu žig genocidnosti srpskom narodu, Republiku Srpsku da proglase genocidnom tvorevinom, a onda Srbija da plaća ratnu odštetu za nepostojeći genocid. Zato je više nego ikad neophodno jedinstvo unutar srpskog naroda u borbi za istinu šta se desilo te 1995. koju predvodi predsednik Vučić. U ovom najtežem i najvažnijem političkom trenutku i za državu i za društvo i za naše buduće generacije neophodna nam je sabornost u Srbiji, Republici Srpskoj, ali i Srba u regionu, pa i Hrvatskoj kako bi složno stali uz predsednika Vučića i snažno, jasno i glasno, podržali ovu njegovu posvećenu borbu.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading