"I Srbi sa Kosova snažno podržavaju Vučića u bici protiv žigosanaja našeg naroda" Zoran Anđelković: "GS UN želi da uvede LEVAK POSLUŠNOSTI"!

Autor:

Vesti

15.05.2024

16:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jer ovo što spremaju u GS UN nije samo odnos prema RS i Srebrenici, koji smo uvek osudili kao zločin, već pokušaj da se žigoše srpski narod u celini kako bi se uveo tzv. levak poslušnosti da se sve, što se smisli u nekim moćnim zemljama zapada, u Beogradu bespogovorno sluša i sprovodi, kaže Anđelković.

"I Srbi sa Kosova snažno podržavaju Vučića u bici protiv žigosanaja našeg naroda" Zoran Anđelković: "GS UN želi da uvede LEVAK POSLUŠNOSTI"!

Foto: Tanjug

Sednica Generalne Skupštine UN o rezoluciji o navodnom genocidu u Srebrenici posle dva odlaganja zakazana je za četvrtak, 23. maj,  koji će u istoriji ostati obeležen kao jedan od  najtežih i najvažnijih dana za Srbiju i naš narod. 

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić otputovaće u Njujork da bi tada, u ime države i naroda iz Srbije i Republike Srpske, vodio nimalo laku bitku za odbranu vitalnih nacionalnih interesa jer predaje, kako je najavio, nema i neće biti!

U toj borbi predsednik uživa sve snažniju podršku naših građana širom sveta koji pozivaju na slogu i jedinstvo. Tako i Zoran Anđelković, nekadašnji predsednik Izvršnog veća Kosova i Metohije, kaže za Republiku da je sasvim siguran da svi Srbi, bez obzira gde žive, u Srbiji ili Republici Srpskoj, ili na Kosmetu isto misle što i predsednik Vučić i apsolutno ga podržavaju u borbi da se spreči stigmatizacija srpskog naroda u celini. 

- Jer ovo što spremaju u GS UN nije samo odnos prema RS i Srebrenici, koji smo uvek osudili kao zločin, već pokušaj da se žigoše srpski narod u celini kako bi se uveo tzv. levak poslušnosti da se sve, što se smisli u nekim moćnim zemljama zapada, u Beogradu bespogovorno sluša i sprovodi. Možemo oko drugih stvari da se raspravljamo i ne slažemo, ali oko ovoga ne sme da bude politizacije, neophodno nam je apsolutno jedinstvo - kontatuje Anđelković.

Podsetio je i povukao paralelu sa1998, kada je biran za predsednika Izvršnog veća KiM, navodeći da su i tada bile žestoka sučeljavanja vlasti i opozicije jer je tad, kako priča, SPO bio jak, ali su ga izabrali u Skupštini Srbije samo sa dva glasa uzdržana. Svi su, ističe, bili "za" jer je i tada bilo neophodno jedinstvo i da se pokaže da na KiM želimo na miran način da rešimo problem i zaustavimo separatizam.

- I danas je u tom smislu još neophodnije jedinstvo kad su nas sa svih strana pritisli. Zbog nadljuske diplomatske aktivnosti predsednika Vučića, njegove posvećenosti i razgovorima sa brojnim šefovima država i vlada na sve četiri strane sveta, dobili smo jednu tešku bitku u Savetu Evrope. I on ne posustaje i baš zato je neophodno da sada, kada vodi drugu i još težu bitku, svi stanemo u istu liniju fronta jedinstva zarad odbrane nacionalnih interesa i sprečavanja pokušaja velikih i silnih da nam nametnu tu sramnu rezoluciju i stigmatizuju ceo srpski narod - zaključuje Anđelković za naš portal.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (15)

Loading
Milica

15.05.2024 16:32

Vučića podrzavaju svi oni koji podrzavaju sebe

Anastasija

15.05.2024 16:35

Naravno, što da ga ne podrze kada im je svako dobro od njega

duki

15.05.2024 16:35

ceo srpski narod podrzava naseg predsednika i diplomatski tim u borbi protiv sramne rezolucije o srebrenici gde nije bio genocid

Filip

15.05.2024 16:37

Svaki pravio patriota podržava Vučića u borbi za naše nacionalne interese.