CAR JAVNO PODRŽAO TRUDNU MILICU VELIČKOVIĆ: Pustite ŠLJAM i stare rijaliti OLUPINE!

Autor:

Zadruga

15.05.2024

19:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novopečeni tata apelovao na rijaliti publiku!

CAR JAVNO PODRŽAO TRUDNU MILICU VELIČKOVIĆ: Pustite ŠLJAM i stare rijaliti OLUPINE!

Foto: TV Pink/printscreen

Borislav Terzić i Milica Veličković ostvariće se kao roditelji jer su u rijalitiju napravili dete. Za razliku od Terzine porodice, koja ne želi da čuje da će on postati otac, Miličini najbliži, kad su im se slegli svi utisci, poručili su da su ipak srećni zbog njene trudnoće.

Borin brat, Miloš Terzić, ne krije da je porodica u šoku zbog vesti koje su saznali u ponedeljak uveče tokom emisije "Pretres nedelje" i da smatraju da to nije trebalo da se desi na taj način. 

- Još smo u šoku. Nije to trebalo tako da se desi, trebali su da nađu neki stan. Dete ko dete može da ostane, ali to je njihova stvar. Neću da sudim da li ona treba da abortitra, nek se saberu. Neka traže gde će da žive i nek traže sebi neki posao. U kući nema mesta da žive, ja tu živim sa svojom porodici - rekao je Miloš za Pink.rs, brat od Bore Terzića.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Milica i Bora saznali da postoju roditelji

Kako mnogi nisu ostali imuni na ove reči, javno se oglasio i bivši zadrugar Filip Car, koji je nedavno postao otac, i javno pružio podršku Milici, ali i apelovao na rijaliti publiku da glasa za nju, kako bi obezbedila što lepšu budućnost svom detetu. 

- Po njuški mu vidiš da nije čovek! Narode, glasajte za tu trudnu devojku da pobedi i svom detetu omogući nešto, pustite se ovih što sede tamo, a deca im kući, starih rijaliti olupina i ostalog šljama - poručio je Car na društvenim mrežama. 

Republika

Foto: Instagram.com

Car pružio podršku trudnoj Milici Veličković

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading