NIŠTA JOJ NIJE SVETO: Miljana Kulić se prvo LUDO PROVELA uz hitove Darka Lazića, pa osula paljbu po omiljenom pevaču! Ovim rečima je POKOPALA njihovo prijateljstvo!

Autor:

Zadruga

29.05.2024

10:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nišlijka ničim izazvala krenula da proziva popularnog folkera koji je prethodno napravio žurku za pamćenje.

NIŠTA JOJ NIJE SVETO: Miljana Kulić se prvo LUDO PROVELA uz hitove Darka Lazića, pa osula paljbu po omiljenom pevaču! Ovim rečima je POKOPALA njihovo prijateljstvo!

Foto: e-stock/K.SULEJMANOVIĆ/ST/D. KADIĆ

Folk pevač Darko Lazić pevao je noćas na žurki u "Eliti", a učesnica Miljana Kulić  jedva je dočekala svog omiljenog pevača na vratima, pa je odmah zauzela poziciju kako bi imala najbolji pogled na njega i sve vreme mu je slala poljubce, te dobacivala da ga voli.

On joj je u jednom momentu čak posvetio i pesmu, a nekoliko puta joj je uzvratio i osmehom, dok su svi uživali u njegovom nastupu i hitovima kojima je zagrejao atmosferu.

Republika

Foto: RTV PINK printscreen

Miljana Kulić prvo je uživala u nastupu Darka Lazića

Svakako da je Miksi bila jedna od najveselijih na žurki, pa se uvijala pred Darkom kako bi mu na sve načine skrenula pažnju.

Međutim, kad se zavšrila svirka ona je iznenadila sve kada je potpuno neočekivano oplela po svom Darkiću. Naime, dok se Kulićka polako spremala za krevet, ona je iznenada počela da proziva popularnog folkera, kog je uvek ukivala u zvezde, a poznato je da je i nju Lazić u međuvremenu baš zgotivio.

Ipak, to je nije sprečilo da ospe po njemu, kao da nije reč o njenom omiljenom pevaču.

- Koliko ima sati, Lejdi - pitala je Miljana.

- Deset do četiri - odgovorila joj je Lejdi.

- Još sat i 20 minuta. Je l' veruješ da me je ovaj Darko Lazić toliko umorio i smorio - rekla je Miljana.

- Meni su se ostvarile dve želje, da peva Darko i da budem tu za šefov rođendan. Sad mogu da idem kući - uzbuđeno je prokomentarisala Lejdi.

- Darko, ništa specijalno, otpevao dve pesme - zaključila je Miksi.

Republika

Foto: RTV PINK printscreen

Miljana Kulić se provela na žurki, pa pričala da je Darkić smorio

Podsetimo, Miljana Kulić bila je opsednuta Darkom Lazićem dok se još takmičio u "Zvezdama Granda", a on nije jedini pevač kog je uhodila, pošto je Miksi bila fan mnogih njegovih kolega koje je iznedrilo pomenuto takmičenje. 

On je u početku zbog nje morao da menja kartice telefona, jer ga je zvala do besvesti i uspevala svaki put da dođe do njegovog novog broja.

Ipak, kako je vreme prolazilo, a i ona sama postajala poznata kao učesnica rijalitija, Darku je cela priča sa Miljanom postala simpatična, pa su se i sprijateljili, te čak i gostovali zajedno u TV emisijama. 

BONUS VIDEO: 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Du da

29.05.2024 23:03

Nimfo-ludača. Bipolarni poremećaj. I ko zna šta sve udruženo. Ići od kreveta do kreveta i nasrtati na nečije 300g feder nesa, pa to je gore od najgoreg. Zola samo treba da je ignoriše, to je ubija. Pa čoveku vređa majku svakodnevno, govori svakakve gadosti, kune...Sve će joj se vratiti. Drugačije i ne može. Poref sveg tog ludila koje ima, ispunjena je ogromnom zlobom.