DOBRE VESTI ZA PIKSIJA I SRBIJU! Heroj plasmana na EURO spreman za Nemačku!

Autor:

Sport

15.05.2024

14:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Važan šraf je tu.

DOBRE VESTI ZA PIKSIJA I SRBIJU! Heroj plasmana na EURO spreman za Nemačku!

Foto: Tanjug/AP

Srđan Babić se oporavlja i spreman je za nastavak sezone

Srpski fudbaler Srđan Babić, koji nastupa za moskovski Spartak, nedavno je bio tema vesti zbog povrede koja je, prema ruskim medijima, mogla da ugrozi njegov nastup na predstojećem Evropskom prvenstvu. Međutim, situacija je drugačija, jer se Babić intenzivno oporavlja od povrede i očekuje se da se već ovog vikenda vrati u tamošnju prestonicu kako bi nastavio sa treninzima sa ekipom.

Republika

Foto: Starsport

Babić posle gola Bugarskoj

Povratak na teren i očekivanja pred Evropsko prvenstvo


Prema informacijama koje stižu iz „Meridijan sporta”, Babić će biti spreman da nastupi za Spartak u poslednjem kolu Premijer lige Rusije, u meču protiv Orenburga, pre nego što se priključi reprezentaciji Srbije za predstojeće Evropsko prvenstvo. Očekuje se da će Srđan Babić biti od velikog značaja za selektora Dragana Stojkovića na ovoj kontinentalnoj smotri, s obzirom na njegovu ulogu u poslednjoj liniji odbrane moskovskog kluba.

Karijera i uspesi

Srđan Babić je stekao značajan status u moskovskom Spartaku od svog dolaska iz španske Almerije, prethodno nastupajući za timove poput Famalikao, Real Sosijedad, Zvezdu, Vojvodinu i Borac iz Banjaluke. Takođe, Babić je bio deo omladinskog nacionalnog tima Srbije koji je osvojio Svetsko prvenstvo 2015. godine na Novom Zelandu, što dodatno potvrđuje njegovu kvalitetnu karijeru i iskustvo na međunarodnom nivou.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading