EVROPSKO PRVENSTVO SVE BLIŽE, A SRBI NEZAUSTAVLJIVI! Mitar i Sergej donose Al Hilalu titulu! (VIDEO)

Autor:

Sport

11.05.2024

17:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dva gola u tri minuta!

EVROPSKO PRVENSTVO SVE BLIŽE, A SRBI NEZAUSTAVLJIVI! Mitar i Sergej donose Al Hilalu titulu! (VIDEO)

Foto: Twitter

Fudbaleri Al Hilala igraju još jedan uzbudljiv meč u okviru 31. kola Premijer lige Saudijske Arabije protiv ekipe Al Hazema. Ovoga puta su ponovo pažnju privukli srpski fudbaler Aleksandar Mitrović i Sergej Milinković Savić, koji su još jednom pokazali izuzetno umeće na terenu. Već u 15. minutu meča, Mitrogol je pogodio, a zatim nastavio da "rešeta" i u nadoknadi prvog poluvremena, na asistenciju SMS, potvrđujući svoju dominaciju i značajnu ulogu u timu. U poslednjim trenucima prvog dela u listu strelaca je uspeo da se upiše i Sergej, te tako donese ubedljivu prednost od 4:1 pred odlazak na pauzu i gotovo sigurno osvoji titulu Al Hilalu!

Ova pobeda je samo još jedan dokaz Mitrovićeve izvanredne forme i sposobnosti da se istakne kao ključni igrač u svojoj ekipi. Njegovo prisustvo na terenu donosi dinamiku i kvalitet igre koji su od suštinskog značaja za uspeh Al Hilala, a najbolje se videlo koliko im nedostaje dok je bio povređen.

Preciznim i mirnim udarcem pogodio je donju levu stranu protivničkog golmana koji je bio na lopti, ali nije mogao da zaustavi snažan udarac Srbina. Još je lepši bio drugi pogodak koji je predstavljao produkt njihove međusobne kombinacije. Evropsko prvenstvo je sve bliže, a Srbi u Saudijskoj Arabiji su u nikad jačoj formi. Sa dva pogotka danas, Mitar je na brojci od 26 golova ove sezone u šampionatu, a ukupno 40, dok je Sergej postigao 12 pogodaka i dodao 17 asistencija.

 

Ovo izdanje AL Hilala samo je potvrdilo njihovu dominaciju u Premijer ligi Saudijske Arabije, budući da će izvesno proslaviti titulu već nakon ovog meča sa ubedljivom bodovnom prednošću u odnosu na prvog pratioca ekipu Al Nasra. Sa Aleksandrom Mitrovićem kao jednim od ključnih igrača, ekipa ostvaruje konstantne uspehe i pokazuje visok nivo igre koji je impresionirao kako domaću, tako i internacionalnu publiku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading