KAKVA ČAST! MITROVIĆU STIGLA ZLATNA MEDALJA IZ RIJADA! Otkrio kako napreduje oporavak: Radim DEVET SATI dnevno!

Autor: M. M.

Sport

14.04.2024

10:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Delegacija Al Hilala posetila najboljeg fudbalera u Beogradu.

KAKVA ČAST! MITROVIĆU STIGLA ZLATNA MEDALJA IZ RIJADA! Otkrio kako napreduje oporavak: Radim DEVET SATI dnevno!

Foto: Al Hilal

Aleksandar Mitrović je najbolji fudbaler Al Hilala ove sezone, ali je njegovu golgetersku seriju i strašnu formu prekinula povreda.

Srbin je, podsetimo, pre dve nedelje doživeo povredu lože i odsustvovaće sa terena oko šest nedelja. Kako bi se što pre vratio klupskim obavezama, odnosno bio fit za EVRO u Nemačkoj u junu, Mitar je stigao u Beograd nedavno i počeo proces rehabilitacije. Kako bi se uverili u to, iz Rijada je stigla delegacija Al Hilala, te Mitroviću donela zlatnu medalju.

 

 

Zaduženi za odnose sa javnošću u saudijskom klubu odlučili su da naprave jednu emisiju pod nazivom "Dan sa Mitrom" i provedu ga sa svojim napadačem. 

- Trening i terapija su gotovi za danas, sada idem da se odmorim, nadam se da ću vas videti uskoro. Nedostaje mi grad i klub, nadam se da se vidimo uskoro - rekao je Aleksandar i dodao:

 

 

- Vežbam ovde od osam do 17 sati.  Radim mnogo svaki dan. U ponedeljak ću početi da trčim. Prošle su dve nedelje povrede, napredujem, osećam se jako dobro. Nadam se da ću za dve nedelje biti u klubu.

 

 

Mitrović je u elitom rangu tamošnjeg fudbala na 22 utakmice postigao je 22 gola i imao osam asistencija, dok je u svim takmičenjima na 36 mečeva dao 33 gola. Al Hilal je lider prvenstva i u Mitrovićevom odsustvu je osvojio Superkup Saudijske Arabije tako što su bili bolji od Al Itihada sa 4:1. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading