MITROVIĆ IGRAO POVREĐEN! Isplivali detalji! Uprkos BOLOVIMA dao dva gola!

Autor: M. M.

Sport

01.04.2024

12:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbin pokazao neverovatnu istrajnost i želju.

MITROVIĆ IGRAO POVREĐEN! Isplivali detalji! Uprkos BOLOVIMA dao dva gola!

Foto: twitter.com/Alhilal_FC

Srpski fudbaler Aleksandar Mitrović (29) pokazao je veliku želju i odanost klubu Al Hilalu tokom utakmice protiv Al Šababa (4:3). Iako je trpeo jake bolove u zadnjoj loži, uspeo je da postigne dva gola pre nego što je zvanično napustio teren.

Mitrović je pokazao izuzetnu upornost i istrajnost nastavljajući da igra uprkos povredi. Prvi put je završio na zemlji već u 18. minutu, nakon čega je uspeo da iznudi penal i postigne gol za svoj tim. Nakon toga, problemi sa povredom ponovo su se javili u 27. minutu, ali je Mitrović uspeo da postigne još jedan gol. Ipak, bolovi su postajali sve jači, te je na kraju morao da napusti teren u 34. minutu.

 

 


Nakon utakmice, pojavile su se spekulacije o ozbiljnosti Mitrovićeve povrede zadnje lože. Iako još uvek nije poznato tačno koliko će trajati njegova pauza, postoji mogućnost da će morati da odsustvuje sa terena između tri i četiri meseca. Ipak, to je najgora varijanta. Ova neizvesnost posebno brine Fudbalski savez Srbije i navijače "orlova", jer postoji mogućnost da će propustiti čak i Evropsko prvenstvo.

Danas će Mitrović biti podvrgnut snimanju, nakon čega će biti poznato kakva je tačno povreda u pitanju. Direktor reprezentacije Srbije, Stevan Dika Stojanović, o tome je govorio juče.

Mitrovićev herojski nastup i hrabrost u trpljenju bolova zaslužuju posebno priznanje. Njegova izuzetna volja i odlučnost da nastavi da igra uprkos povredi ostavili su snažan utisak na sve ljubitelje fudbala širom sveta. Svi navijaju za uspešan i brz oporavak najboljeg srpskog napadača.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading